Yandex Metrica

Aralık ayında bu tarihe dikkat, her an eşiniz ya da sevgiliniz sizden ayrılabilir! İlişki uzmanı en fazla terk edilmenin yaşandığı tarihi açıkladı

Aralık ayında bu tarihe dikkat, her an eşiniz ya da sevgiliniz sizden ayrılabilir! İlişki uzmanı en fazla terk edilmenin yaşandığı tarihi açıkladı

Jana Hocking, sosyal medya hesabında ikili ilişkiler üzerine yaptığı paylaşımlarıyla biliniyor. Kendisini flört gurusu olarak tanımlayan Hocking, Aralık ayına dikkat çekti. Aralık ayının “Çökme Ayı” olarak bilindiğinden söz eden Hocking özellikle bir tarihin ayrılmak için popüler olduğunu ortaya çıkartan istatistiklerden bahsetti.

Kültür / Sanat

29.01.2024, 09:51

Bir ilişkiye zaman ayırmak çiftler için iyi bir durum sayılabilir. Fakat genellikle Noel döneminde kimse yalnız kalmak istemez. “Çökme Ayı” olarak bilinen Aralık ayının, bir ilişkiyi bitirmek için popüler bir zaman olduğu söyleniyor. 

İlişki uzmanı Jana Hocking yayınladığı podcastinde Aralık ayının çiftlere gerçek bir ışık tuttuğunu açıkladı. Noel ve yeni yılla birlikte çiftlerin ailevi duygularının arttığından söz eden Hocking, maneviyata olan yönelimin ilişkileri etkilediğini anlattı. 

Özellikle yeni yılda aile geleneklerinin devreye girmesi ve partnerlerin ebeveynleriyle tanışma durumları ilişkileri bitiren etkenler arasında yer alıyor. Jana Hocking, 11 Aralık'ın çiftlerin çoğunun bir şeyleri bitirmeyi seçtiği gün olduğunu ifade etti.

İlişkilerin daha sağlam bir şekilde ilerleyebilmesi için Jana Hocking tüyolarını paylaşmayı ihmal etmedi. Hocking, partnerlerin 7/24 zaman geçirmesinin işleri zorlaştırabileceğinden söz ederken kişisel alanların yaratılması gerektiğini belirtti. İkinci olarak ise partnerlerin bazı durumları kabullenmesi gerektiğini vurguladı. 

Savaşları büyük şeyler için saklamayı tavsiye eden Hocking, küçük sorunların ilişkiyi yormaması gerektiğinin altını çizdi. Son olarak bir ilişki içinde olmanın eski rutinlerde sabit kalmamak anlamına geldiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading