Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

5. TRT World Forum bugün başlıyor

5. TRT World Forum bugün başlıyor

TRT World Forum 2021, "Güç ve Paradoks: 21. Yüzyılda Büyük Stratejiyi Anlamak" teması ile bugün başlayacak. Açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 18:08

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan TRT World Forum 2021 etkinliği bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak. 19-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinliğe 36 ülkeden 100'e yakın konuşmacı katılacak. "Güç ve Paradoks: 21. Yüzyılda Büyük Stratejiyi Anlamak" temasının işleneceği etkinlikte küresel sorunlara yeni bakış açıları ve yaklaşımlar konuşulacak.

Etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı da açılış konuşması yapacak. Liderler, akademisyenler, alanında uzman isimler etkinlikte iki gün boyunca ekonomik kalkınma, küresel sağlık ve iklim krizleri, Avrasya'nın yükselişi, dijital yönetişim gibi birçok konuyu masaya yatıracak.

ERDOĞAN'IN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPMASI BEKLENİYOR

2017 yılından beri her yıl TRT World Forum'a katılan, Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yıl yapılacak olan etkinlikte de önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

TRT World Forum 2021 etkinliğine  www.trtworldforum.com adresi üzerinden kayıt olunabilecek ve canlı olarak takip edilebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading