Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zayn Malik kimdir, kaç yaşında? Gigi Hadid ve Zayn Malik ayrıldı mı?

Zayn Malik kimdir, kaç yaşında? Gigi Hadid ve Zayn Malik ayrıldı mı?

Dünyaca ünlü şarkıcı Zayn Malik ve kızının annesi Gigi Hadid hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Hal böyle olunca sosyal medya kullanıcıları "Zayn Malik kimdir?", "Zayn Malik evli mi?", "Gigi Hadid ve Zayn Malik ayrıldı mı?" gibi sorular sormaya başladı. İşte yanıtlar...

Kimdir

25.03.2024, 17:06

Dünyaca ünlü şarkıcı Zayn Malik, One Direction adlı şarkı grubu ile ünlenmişti. Uzun süre bu grupla birlikte yoluna devam eden Malik, bir süre sonra özel hayatına yoğunlaşmak istediğini belirterek gruptan ayrılmıştı. Şimdiler de solo olarak kariyerine devam eden Zayn Malik’in, dünyaca ünlü model Gigi Hadid’ten bir kız çocuğu var. Şimdilerde ortaya atılan iddia ise Gigi ve Zayn’ın ayrıldığı yönünde. Peki Zayn Malik kimdir? Zayn Malik ve Gigi Hadid ayrıldı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ZAYN MALİK KİMDİR?

12 Ocak 1993 doğumlu olan Zayn Malik, Bradford, İngiltere’de dünyaya gelmiştir. Pakistan asıllı olan Malik, kariyerine One Direction adlı müzik grubu ile başlamıştır. Bu grupta uzun süre bulunan Zayn, ününe ün katmış ve sonrasında özel hayatına yoğunlaşmak istediğini söyleyerek gruptan ayrıldığını açıklamıştı. Sevenlerini bu haberle yasa boğan sanatçı, bir süre sonra ilk solo şarkısı Pillowtalk’ı yayınlamıştır. Şarkı Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya yükselmiştir. 25 Mart 2016 tarihinde ilk albümü ‘Mind Of Mine’ı yayınlamıştır. Albüm Billboard 200 listesinde 1 numara olmuştur.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ZAYN MALİK KARİYERİ

2010 yılında X-Factor’e Let Me Love You şarkısıyla katılan Zayn Malik, ne yazık ki istediği sonucu alamadı ve elendi. Nicole Scherzinger onların elenemeyecek kadar yetenekli olduğunu düşündüğü için Liam Payne , Niall Horan , Louis Tomlinson , Harry Styles ve Zayn’e yarışmaya grup kategorisinde devam etmelerini tavsiye etmiştir. Hal böyle olunca 5 kişi “One Direction” isimli grubu kurmuşlar ve on hafta sonunda finale kadar gelip üçüncü olmuşlardı. One Direction bu zamana kadar 17 single ve 5 stüdyo albümü çıkarmıştır.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ZAYN MALİK ÖZEL HAYATI

Kasım 2015’ten beri dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile birlikte olan Zayn Malik, geçtiğimiz sene güzel modelden bir kız çocuğu sahibi oldu. Kasım 2018’de British Vogue dergisine verdiği röportajda ise artık hiçbir dini doktrine inanmadığını ve kendisini artık bir müslüman olarak tanımlamadığını söylemişti.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

GİGİ HADİD VE ZAYN MALİK AYRILDI MI?

Uzun zamandır Gigi Hadid’in annesi Yolanda ile sorunlar yaşadığı bilinen Zayn Malik, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşım Gigi ile ayrıldıkları yönünde yorumlandı. Zayn ve Gigi’ye oldukça yakın olan bir kaynak ise People’a “"Şu anda birlikte değiller. Ama bebekleri Khai'ye iyi birer ebeveyn olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Gigi'nin annesi Yolanda da kızı ve torunu konusunda son derece korumacı davranıyor" şeklinde bir açıklama da bulundu. Bu kez ilişkilerini kesin olarak bitiren çiftin ise bebekleri Khai’nin büyütülmesinde ortak sorumlulukları alacaklar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading