Yandex Metrica
SON DAKİKA
You dizisinin Joe Goldberg’i Penn Badgley kimdir?

You dizisinin Joe Goldberg’i Penn Badgley kimdir?

Gossip Girl dizisi ile hayatımıza giren Penn Badgley, You dizisi ile ününe ün kattı. Peki Penn Badgley kimdir? Penn Badgley kaç yaşında ve evli mi?

Kimdir

14.03.2024, 19:13

Netflix hayranlarının en sevdiği diziler arasında yer alan You dizisinin 3. sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu. Bu bilginin ortaya çıkması ile birlikte izleyiciler, You dizisi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki You dizisinin başrolü Penn Badgley kimdir?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

PENN BADGLEY’İN HAYATI

1 Kasım 1986 doğumlu olan Penn Badgley, Gossip Girl ile tanınmıştı. Baltimore Maryland’da doğan ünlü isim  çocukluğunu Virginia ve Seattle şehirlerinde geçirdi. Babası Duff Badgley, gazete muhabirliği ve marangozluk yapmaktaydı. Oyunculuk kariyerine Seattle Çocuk Tiyatrosuna katılarak başlayan Badgley, daha sonra çocuk radyosunda seslendirmeler yapmaya başladı. Aslında şarkıcı olmak isteyen Penn, 2000’li yıllarda oyunculuğun üstüne gitmeye karar verdi. 1999 ve 2000 yıllarında Mario oyunlarında seslendirme yapan Badgley, Will & Grace adlı dizinin bir bölümünde yer aldı. Ardından farklı TV Şovlarında boy gösteren yıldız isim, oyunculuktan ilk ödülünü Şansölye Philip karakteri ile aldı. Şu sıralar Netflix'in popüler dizilerinden biri olan You'da Joe karakterini canlandırıyor.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

PENN BADGLEY EVLİ Mİ?

2014 yılında ünlü şarkıcı Domino Kirke ile evlenmiştir. New York’ta nikah masasına oturan Badgley, Domino Kirke’ün oğlu olan Cassius’un da üvey babasıdır.

Penn Badley instagram hesabı : @pennbadgley

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading