Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan kaç yaşında, nereli?

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan kaç yaşında, nereli?

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı hakemi Volkan Bayarslan oldu. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Volkan Bayarslan hayatını araştırmaya başladı. Peki Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan kaç yaşında, nereli?

Kimdir

27.03.2024, 18:19

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı Süper Lig'in 38. haftasında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın öncesinde maçın hakemi Volkan Bayarslan hakkında araştırmayapmaya başladı. Peki Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan kaç yaşında, nereli?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

VOLKAN BAYARSLAN KİMDİR?

Volkan Bayarslan 1 Ocak 1978 tarihinde Erzurum'da doğdu.

Volkan Bayarslan, 2000 senesinde hakemlik yapmaya başladı ve 2002 senesinde ilk profesyonel maçına yardımcı hakem olarak katıldı. Bayarslan, 2010 senesine kadar alt liglerde çalıştı. 2010-2011 yılları arası futbol sezonunda üst klasman hakem kadrosuna katıldı. 21 Ağustos 2010 tarihinde Samsunspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor yarışmasıyla ilk 1. Lig'deki ilk hakemlik tecrübesini yaşadı.

Volkan Bayarslan, 2008 senesinden 2011 senesine kadar çoğunlukla 4. hakemlik yaptı. Bayarslan, Süper Lig'de ilk hakem yağtığı maçı 30 Ekim 2011 tarihinde oynanan Bursaspor ve Manisaspor oldu. Erzurumlu olan ve TFF Bölge Müdürlüğü görevinde de çalışan Aytaç Bayarslan’ın oğlu Volkan Bayarslan, Erzurumspor Alt Yapısında futbola başladı.

Volkan Bayarslan, mavi-beyazlı formanın dışında Oltuspor formasını da giydi. Bayarslan, 1999 senesinde profesyonel futbolu bırakıp hakemliğe başladı. Daha sonraları ailesi ile beraber İstanbul’a taşındı. 44 yaşındaki Bayarslan, güçlü fiziki yapısı ve futbol bilgisinin de desteğiyle başarılı bir şekilde klasman yükselerek Süper Lig'de maç yönetmeye başladı.

Hakem Volkan Bayarslan, 24 Nisan 2016 tarihinde Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında sahaya atlayan bir futbol holiganı tarafından saldırıya uğradı. Tarihte ilk kez Süper Lig tarihinde bir hakem maçın oynandığı sırada tribünden gelen bir kişi tarafından somut fiziki saldırıya uğradı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading