Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yalı Çapkını Halis Ağa kimdir? Çetin Tekindor kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Yalı Çapkını Halis Ağa kimdir? Çetin Tekindor kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Yalı Çapkını dizisi 23 Eylül itibarıyla yayın hayatına başladı. Dizinin oyuncu kadrosu izleyicilerin dikkatini çekiyor. Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sı araştırılıyor. Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sı Çetin Tekindor kimdir, kaç yaşında? Çetin Tekindor hayatı...

Kimdir

25.03.2024, 18:34

Star TV'nin yeni dizisi Yalı Çapkını izleyici karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Bu isimlerden biri de dizinin Halis Ağa'sı Çetin Tekindor oldu. Peki Yalı Çapkını dizisi Halis Ağa kimdir? Çetin Tekindor kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Çetin Tekindor'un hayatı...

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI HALİS AĞA KİMDİR?

Halis Ağa, Korhan ailesinin reisi, Ferit'in dedesidir. Ülkedeki en iyi sadekarlardan biriyken, sağlık sorunları nedeniyle işleri oğlu Orhan'a devreder. Ancak ailede önemli kararları yine Halis Ağa vermektedir. Otoriter ve sert mizaçlı bir adamdır.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ÇETİN TEKİNDOR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Çetin Tekindor, 16 Temmuz 1945 tarihinde Sivas'ta dünyaya gelmiştir. Ünlü tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olan Tekindor, birçok tiyatro oyunu ve dizi, filmlerde rol almıştır.

1987 yılında Zerrin Tekindor ile evlenmiş daha sonra boşanmıştır. Tekrar evlenen Tekindor, bu evliliğini de 1999'da bitirmiştir. İkilinin bu evlilikten Hira isimli bir oğulları bulunmaktadır. 

Ankara Devlet Konservatuvarı'na eğitim gören oyuncu, tiyatroya 'Hep Vatan İçin' oyunuyla adım attı. 1984 yapımı Küçük Ağa dizisiyle şöhrete ulaştı. 

Babam ve Oğlum filmiyle büyük ses getiren Tekindor, 27. SİYAD Türk Sineması Ödüllerinde ve 13. ÇASOD Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading