Yandex Metrica

Van yeni Valisi Ozan Balcı kimdir? Ozan Balcı kaç yaşında, nereli?

Van yeni Valisi Ozan Balcı kimdir? Ozan Balcı kaç yaşında, nereli?

Van yeni Valisi Ozan Balcı, internette araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi Resmi Gazetesi'nde yayımlandı. Kararla bazı şehirlerin valisi değişti. Yayımlanan kararla Van yeni Valisi Ozan Balcı oldu. Peki Van yeni Valisi Ozan Balcı kimdir? Ozan Balcı kaç yaşında, nereli?

Kimdir

06.04.2024, 18:59

Van yeni Valisi Ozan Balcı oldu. Bu haber sonrasında Ozan Balcı internette araştırılmaya başladı. Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı valiler değişti. Van şehrinde de vali değişikliği oldu. Van yeni Valisi Ozan Balcı olarak ilan edildi. Peki Van yeni Valisi Ozan Balcı kimdir? Ozan Balcı kaç yaşında, nereli?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

OZAN BALCI KİMDİR?

Ozan Balcı, 1974 senesinde Ardahan'da doğdu. Ozan Balcı, Ardahan Lisesi'nde okudu. ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde 1992-1994 yılları arasında eğitim gördü. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni 1998 senesinde bitirdi. Exeter Üniversitesi (İngiltere) Tarih, Politika ve Sosyoloji Bölümü' nde ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Yönetim Bölümü'nde ayrı ayrı yüksek lisans eğitimi aldı.

Ozan Balcı, İngiltere'de Southampton Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde PhD doktora yaptı. Akkuş, Çelikhan, Eruh, Taraklı, Birecik, Vezirköprü, Merzifon Kaymakamlıkları ve Şırnak Vali Yardımcılığı görevlerini sürdürdü.Ozan Balcı, Diyarbakır Kayapınar Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini beraber yürüttü.

Ozan Balcı, 2018 senesinde Türk İdareciler Derneği'nce her yıl 10 Ocak İdareciler Günü sebebiyle düzenlenen Yılın En Başarılı Mülki İdare Amirleri Ödülü'ü, Merzifon Kaymakamı iken eğitime yaptığı katkılar ve çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmasına yönelik projelere verdiği aktif destek için aldı ve plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

GENÇLERE SPORU SEVDİRMEK İÇİN ÇEŞİTLİ PROJELER YAPTI

2020 senesinde Ozan Balcı, Tokat Valiliği döneminde spora teşvik etmek, çocuklara, gençlere ve topluma spor sevgisini aşılamak, çocukların ve gençlerin yetenek ve istekleri doğrultusunda en az bir spor branşıyla uğraşması veya bir spor dalını sevmesi, spor kültürünün tabana yayılması, sporun bir yaşam felsefesi konumuna gelmesi, böylelikle çocukların ve gençlerin her türlü bağımlılıktan korunması ve ahlaklı insanlar olarak yetişmeleri için hazırlanan Spor Tokat Projesi ve proje doğrultusunda amatör spor kulüpleri ve okul spor kulüplerinde spor yapan 110 bin öğrenciye sağladığı katkı sebebiyle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile 38’incisi verilen Türkiye Fair Play Ödülleri bağlamında Sportif Fair Play Kariyer Dalı’nda Şeref Diploması Ödülü kazandı.

Ozan Balcı, 2018/202 sayılı Valiler Kararnamesi ile Tokat Valisi olarak göreve getirildi. Balcı, 12 Mayıs 2022 tarihli Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Van Valisi olarak atandı.

Ozan Balcı evli ve üç çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading