Yandex Metrica
SON DAKİKA
Umut Oğuz kimdir? Umut Oğuz kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde yer aldı?

Umut Oğuz kimdir? Umut Oğuz kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde yer aldı?

ATV ekranlarının yeni dizisi Başım Belada seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide Pele rolüne hayat veren Umut Oğuz’un hayatı merak konusu oldu. Umut Oğuz’un daha önce hangi dizilerde yer aldığı merak ediliyor. Peki, Başım Belada Pele kim? Umut Oğuz kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde yer aldı?

Kimdir

21.03.2024, 04:47

Başım belada dikkat çeken kadrosu ve ilgi çeken konusu ile seyirciyi meraklandırmış durumda. İlk fragmanın yayınlanmasının ardından dizide Pele rolüne hayat veren Umut Oğuz’unda hayatı merak konusu oldu. Başım Belada Pele kim? Umut Oğuz kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde yer aldı?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

UMUT OĞUZ KİMDİR?

2 Temmuz 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen 47 yaşındaki Umut Oğuz, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü ve Marmara Üniversitesi Spor Akademisi Bölümünü bitirdi. 1999 yılında tiyatro oyunculuğuna başlayıp birçok tiyatroda rol aldı. 2008 yılında Adanalı dizisinde Fiko karakterini canlandırmasıyla tanındı. 2017 yılında Nazo reklamında oynadı.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

BAŞIM BELADA PELE KİMDİR?

Gerçek adı Yavuz olan Pele, bu lakabı yetimhanede almıştır. Azam'ın en yakınındaki isim olan Pele'nin hayattaki tek korkusu Azam tarafından kovulmaktır. Hedefi uğraşmadan zengin olmak ve rahata ermektir. Ancak tahmin etmediği bir karşılaşma hayallerini değiştirir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading