Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ufuk Beydemir kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ufuk Beydemir kimdir, nereli ve kaç yaşında?

İpek Filiz Yazıcı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ufuk Beydemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ufuk Beydemir'in şarkıları nelerdir? İşte detaylar...

Kimdir

29.01.2024, 13:27

Ufuk Beydemir geztiğimiz günlerde, Aşk 101 dizisiyle gündeme gelen İpek Filiz Yazıcı ile yaşadığı birliktelikle gündeme gelmişti. Genç şarkıcının sevenleri Ufuk Beydemr kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ufuk Beydemir şarkıları neler? gibi soruların cevaplarını aramaya başladı. İşte Ufuk Beydemir hakkına tüm detaylar...

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

UFUK BEYDEMİR KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Türk şarkıcı ve söz yazarı olarak tanınan Ufuk Beydemir, 14 Nisan 1992 tarihinde dünyaya geldi. Tenis antrenörü de olan şarkıcı aslen Elazığlı. Ufuk Beydemir, üniversite hayatına Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’nde başladı ancak bir süre sonra burada mutlu olmadığını fark ederek, Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Fakültesi’nde Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne başladı ve eğitimini burada tamamladı.

Ufuk Beydemir, 2016 yılında Sofar İstanbul'da sergilediği "Ay Tenli Kadın" performansıyla tanınmaya başladı. Ünlü ismin Ay Tenli Kadın şarkısı tanınmasında en büyük adım oldu ve bu şarkı, Erkenci Kuş gibi birçok dizide kullanıldı.

Beydemir, 2018'de GQ Türkiye'nin "GQ Yılın Erkekleri" yarışmasının "Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni Ödülü" için aday oldu ve üçüncülük elde etti. 2018 yılında ilk albümü olan Sevda Gibi'yi yayınlayan Beydemir, 2019 yılında PowerTürk Müzik Ödülleri'nde "En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcı" ödülünü kazandı.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

UFUK BEYDEMİR'İN SEVGİLİSİ KİM?

Sevilen şarkıcı kısa süre önce, Aşk 101 dizisiyle tanınan İpek Filiz Yazıcı ile aşk yaşamaya başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading