Yandex Metrica
SON DAKİKA
Üç Kuruş 'Efe' Ekin Koç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ekin Koç'un sevgilisi kim?

Üç Kuruş 'Efe' Ekin Koç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ekin Koç'un sevgilisi kim?

Show Tv'de yayınlanan 'Üç Kuruş' dizisinde oynayan Ekin Koç kimdir? Ekin Koç'un anne ve babası kim? Oyuncu Ekin Koç'a dair tüm detaylar haberimizde...

Kimdir

27.03.2024, 23:31

Geçtiğimiz günlerde Show Tv'de yayınlanan birinci bölüm tanıtımı ile adından söz ettiren, Organize Şube komiserinin hikayesi ile Roman Mafya'nın çatışmasını işleyen 'Üç Kuruş' dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Dizinin başrollerinde Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu yer alırken, senaryoda ise Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın imzası bulunuyor. Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğuna oturduğu 'Üç Kuruş’ dizisinin birinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımı ile ses getiren  ‘Üç Kuruş’ adlı yapımda, başroldeki ‘Efe’ karakterine hayat veren Ekin Koç kimdir, Ekin Koç nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar…

Pazartesi günleri izleyici ile Show Tv’de buluşacak olan dizi, Ay Yapım gibi güçlü bir yapımın arkasında olunca daha da merak ediliyor.  Başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleriyici konusu ile dikkatleri üzerine çeken ‘Üç Kuruş’ adlı dizi büyük merak konusu oldu.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU

Dizide şahsına münhasır karakterleri ve katı kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” durumunda yer alan mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun cevval, gözü pek ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasında yaşanacak kovalamaca oyunu, bir cinayet vakasıyla ortalığı karışıtır. Dizi boyunca katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracak. 

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

EKİN KOÇ KİMDİR?

Dizide başrol olmasıyla dikkatleri üzerine çeken, tam ismi İsmet Ekin Koç olan oyuncu 21 Haziran 1992'de Antalya'da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin İşletme Bölümünde lisan eğitimini tamamlayan oyuncu, eğitiminden sonra Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde Altan Gördüm’den oyunculuk eğitimi aldı. 

İlk olarak 2013 senesinde 'Sana Bir Sır Vereceğim' isimli dizi ile milyonların karşısına çıktı. Dizide ‘Tilki’ isimli karaktere hayat verdi. 29 bölüm yayaınlanan bu dizi o dönemde ciddi bir hayran kitlesine sahip oldu. 2014 senesinde 8 bölüm süren Benim Adım Gültepe dizisinde de rol alan Koç, bu dizide ‘Seyfi’ karakterine hayat verdii. Daha sonra ciddi bir izleyici kitlesine ulaşan ve oldukça sevilen duygusal temalı bir film 'Senden Bana Kalan' isimli yapımda Neslihan Atagül ile başrolleri paylaştı.

Bu filmde 289.778 kişilik bir gişeye ulaşıldı. 20. Yüzyıl edebiyat döneminin önemli eserlerinden biri sayılan, Kurban Said’in kaleme almış olduğu Ali ve Nino eserinden uyarlanan filimde ‘Mehmed’ karakterine hayat verdi. 2015 yılında dönemin en fazla ses getiren projelerinden olan ve 60’den fazla ülkeye satılmayı başaran Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Osmanlı Padişahı I. Ahmed karakterine hayat verdi.

Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde 'Sencer' karakteriyle izleyicilerden tam puan aldı.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

EKİN KOÇ SEVGİLİSİ KİM?

Ünlü oyuncu magazin dünyasında da adıdan epey söz ettiriyor.>Snob Magazin'de yer alan habere göre Ekin Koç, İstanbul'da hayatına devam eden ve ülkemizde defilelerde boy gösteren İrina Lankova ile uzun süre aşk yaşadı. Bu birlikteliğinden sonra hız kesmeyen Koç'un şu sıralar oyuncu Melisa Döngel ile birlikte olduğu söylense de, ikili bu ilişkiyi henüz onaylamadı. 

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

EKİN KOÇ AİLESİ KİM? EKİN KOÇ, KOÇ AİLESİ'NDEN Mİ?

Sosyal medya kullanıcılarının Ekin Koç'la ilgili araştırma yaparken en çok sorduğu sorular arasında yer alan bu sorunun cevabını Ekin Koç gülerek verdi. Özellikle babasının adının Vehbi Koç olması bu iddiayı yükseltiyor. Fakat Ekin Koç,  turizmci Vehbi Koç ile bankacı Şefika Koç'un oğullarıdır. Yani bildiğimiz Koç ailesi ile alakası yok. Kendisi de bu soruyu çok aldığını ve güldüğünü ifade ediyor.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

EKİN KOÇ'UN ROL ADLIĞI YAPIMLAR NELER? 

-7 YÜZ

-HAYAT SIRLARI

-BOZKIR

-MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM

-SANA BİR SIR VERECEĞİM

-BALKAYA

-OKUL TRAŞI

-BİZİM İÇİN ŞAMPİYON

-UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading