Yandex Metrica
SON DAKİKA
Üç Kız Kardeş Mesut kimdir? Demircan Kaçel kimdir, kaç yaşında?

Üç Kız Kardeş Mesut kimdir? Demircan Kaçel kimdir, kaç yaşında?

Kanal D'de ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisi büyük beğeni topladı. Dizinin karakterleri ve oyuncuları merak konusu oldu. Üç Kız Kardeş'te Mesut karakteri merak ediliyor. Peki Üç Kız Kardeş Mesut kimdir? Üç Kız Kardeş Demircan Kaçel kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Kimdir

20.03.2024, 19:58

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Büyük beğeni toplayan dizi, reyting sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor. Başrollerini Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven gibi isimlerin paylaştığı dizide oyuncu kadrosu merak ediliyor. Dizide Mesut karakteri dikkat çekiyor. Peki Üç Kız Kardeş'in Mesut'u Demircan Kaçel kimdir, kaç yaşında?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ÜÇ KIZ KARDEŞ MESUT KİM?

Mesut, engelli olan ailesi tarafından yanlarına alınmamıştır. Zihinsel gelişimi 8 yaşında duran Mesut, ailesinden mektup alma umuduyla postacı İrfan'ın mektuplarını sürekli çalmaktadır. Postane Müdürü Sadık'la tanışır ve onun manevi oğlu olur. Sadık Bey Mesut'u evine aldıktan sonra Mesut'un mutlu olması için ona zarflar verecektir. Mesut bu zarfları gizem dolu kutusunda ömür boyu saklayacaktır.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

DEMİRCAN KAÇEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1999 yılında İstanbul'da doğan Demircan Kaçel, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nden mezun olan Kaçel, Folkart Academy Tiyatro Atölyesinde oyunculuk eğitimi aldı. Televizyona ilk adımını 2019 yılında yayınlanan Tek Yürek dizisiyle attı. 2021 yılında Mavera ve Yalancılar ve Mumları yapımlarında rol aldı. Şimdilerde ise Kanal D'de ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinde Mesut karakterini canlandırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading