Yandex Metrica
SON DAKİKA
Turgay Güler kimdir? Turgay Güler kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Turgay Güler kimdir? Turgay Güler kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programına katılan Turgay Güler, sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılan isimler arasına girdi. Peki, Turgay Güler kimdir? Turgay Güler'in mesleği ne? İşte detaylar...

Kimdir

27.03.2024, 06:32

Geçtiğimiz gün CNN ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan'ın "Tarafsız Bölge" programına konuk olan Turgay Güler'in hayatı merak konusu oldu. Peki Turgay Güler kimdir? Turgay Güler evli mi? Turgay Güler mesleği ne? Turgay Güler hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

TURGAY GÜLER KİMDİR?

TV programcısı ve gazeteci olan Turgay Güler, 1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Malatyalı olan Güler, bilinen birçok haber kanalında muhabirlik yapmış ve TV kanallarında çalışmıştır. Meslek hayatındaki en büyük yükselişi ise Kanal 7’deki özel haberleri sayesinde olmuştur.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

TURGAY GÜLER MESLEK HAYATI

Turgay Güler 2006 senesinde ekranlara çıkmaya başlamıştır. Özellikle Ülke TV'deki "Sıradışı" programında kısa sürede ün kazandı ve izlenmeler aldı. Ardından uzun süre Akşam gazetesinde yazarlık yapan Turgay Güler sonrasında Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu. Turgay Güler 2014 yılından bu yana Güneş'in Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmektedir. Ayrıca Turgay Güler'in Mehdix, Sır Küpü ve Ruhlar Kuyusu adında 3 kitabı da bulunmaktadır.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

TURGAY GÜLER EVLİ Mİ?

Turgay Güler evli ve bir çocuk babasıdır.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading