Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tuğba Özerk kimdir? Tuğba Özerk hakkında neden soruşturma açıldı? Çiftlik Bank ile Tuğba Özerk arasındaki bağlantı ne?

Tuğba Özerk kimdir? Tuğba Özerk hakkında neden soruşturma açıldı? Çiftlik Bank ile Tuğba Özerk arasındaki bağlantı ne?

Pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Tuğba Özerk’in adı Çiftlik Bank soruşturmasında geçti. Peki Tuğba Özerk kimdir? Tuğba Özerk ve Çiftlik Bank arasındaki bağlantı ne? İşte detaylar…

Kimdir

23.01.2024, 18:47

Tuğba Özerk hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bir ihbarda bulunuldu. İhbarda Tuğba Özerk'in şirketinde Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın paralarını akladığı öne sürüldü. İddiayı inceleyen ekipler Tuğba Özerk'in şirketinden gerçekleşen para transferlerini şaibeli gördü ve Özerk hakkında soruşturma başlatıldı.Peki Tuğba Özerk kimdir? Tuğba Özerk ve Çiftlikbank arasındaki bağlantı ne? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

TUĞBA ÖZERK KİMDİR?

4 Haziran 1980 yılında İzmir’de doğan Tuğba Özerk, Melih Özakat İlkokulu'na, Özel Çakabey Lisesi'nde ortaokula ve konservatuvarda liseye gitmiştir. 7 yaşında okul hayatına başlamasıyla TRT ve İzmir Devlet Konservatuvarı'nın çocuk korolarında müzik eğitimine başlaması aynı zamana denk gelir. İlk geri vokal deneyimini 12 yaşında Sezen Aksu'yla beraber 1992 yılında gerçekleştirdi. Sezen Aksu'nun yanında solo ve vokal çalışmaları devam ederken okul hayatına İzmir'de devam ediyordu. İlk TV programına yine Sezen Aksu'yla 1992 yılında TRT'de çıktı. Geri vokal çalışmalarının yanı sıra bu programda solo bir şarkı da seslendirmesi ile kariyer basamaklarında zirveye çıkmaya başladı. 2002 yılının Aralık ayında "Dün Gibi" adlı ilk solo albümünü çıkardı. 'Aşk yarası' adlı şarkısıyla uzun süre radyolarda liste başlarında yer aldı. Albümle beraber oyunculuk yönünü gösterebilme fırsatı yakalayan sanatçı, atv'nin uzun süredir yayın yapmış olduğu dizisi "Böyle mi olacaktı"da bir sene kadar rol aldı. İlk albümünde bir tane bestesi olan Özerk üç senelik boşlukta birçok besteye de imza attı.6 Temmuz 2005 tarihinde 'Lo Lo Lo' adlı ikinci solo albümünü çıkardı.'Lo Lo Lo' adlı şarkısıyla uzun süre radyolarda liste başı oldu. İkinci albümünde bir tane bestesi olan iki senelik boşlukta birçok besteye de imza attı. 

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

TUĞBA ÖZERK HAKKINDA NEDEN SORUŞTURMA AÇILDI?

Ünl şarkıcı Tuğba Özerk hakkında Çiftlik Bank için kara para aklama soruşturması açıldığı iddia edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bir ihbar geldi.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

ÇİFTLİK BANK VE TUĞBA ÖZERK ARASINDAKİ BAĞLANTI NE?

Yapılan ihbarda Tuğba Özerk'in, Çiftlik Bank isimli oyun sitesiyle binlerce vatandaşı dolandıran Mehmet Aydın'ın paralarını, sahibi olduğu şirket üzerinden akladığı iddiaları ortaya çıktı. İhbarı inceleyen Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) şarkıcının şirketinde şüpheli para transferleri olduğunu fark etti. Durum, Özerk'in ikamet adresi görünen Çeşme'deki Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Özerk hakkında, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamında soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading