Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tolga Karel kimdir? Tolga Karel kaç yaşında, eşi kim? Tolga Karel'in kaç çocuğu var?

Tolga Karel kimdir? Tolga Karel kaç yaşında, eşi kim? Tolga Karel'in kaç çocuğu var?

Tolga Karel bir kez daha baba oldu. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Tolga Karel kimdir araması yapıyor. Oyunculuğu bırakarak yurt dışına yerleşen Tolga Karel, kendi lojistik firmasını kurdu. Tolga Karel yeniden baba olmasıyla gündemdeki yerini aldı. Peki Tolga Karel kimdir? Tolga Karel kaç yaşında, eşi kim? Tolga Karel'in kaç çocuğu var?

Kimdir

24.03.2024, 12:23

Tolga Karel, yeniden baba olarak gündemde yerini aldı. Oyunculuğu bırakıp yurt dışına yerleşen ve orada kendine yeni bir hayat kuran Tolga Karel, bir kez daha baba oldu. Magazin gündemine damgasını vuran Tolga Karel, internette araştırılıyor. Peki Tolga Karel kimdir? Tolga Karel kaç yaşında, eşi kim? Tolga Karel'in kaç çocuğu var?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

TOLGA KAREL KİMDİR?

Tolga Karel, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.  Tolga Karel, Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde okumaya başladı ama 2 yıl sonra okuldan ayrılarak konservatuar okumaya başladı. Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyuncu Tolga Karel, Sinematografi ve Drama alanlarında eğitimler aldı. Bunun dışında yine Paris’te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

TOLGA KAREL HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Tolga Karel, oyunculuğa 1999 senesinde Gece Şahinleri isimli dizi ile başladı. Karel, sırasıyla;  Aşkın Bedeli, Evdeki Yabancı, Şeytan Çıkmazı, Ödünç hayat, Kabuslar evi: karanlıktan gelen, Cin geçidi, Yavuz Sultan Selim dizilerinde oynadı. Karel, 2006 senesinde Yaprak Dökümü dizisinde oynadığı Oğuz karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı. 2012 senesinde Kanıt dizisinde rol alan oyuncu 2014 senesinde Survivor yarışmasına katıldı.

Tolga Karel, 2016 senesinde oyunculuğu bıraktı ve ABD'de kendine bir hayat kurdu. Tolga Karel, ABD'de kendi şirketinde tır şoförlüğü yapıyor.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

TOLGA KAREL'İN EŞİ KİM?

Tolga Karel 2011 senesinde Azerbaycanlı model Günay Musayeva ile nikah masasına oturdu. Çiftin 2012 senesinde oğulları Cihangir doğdu. Çift, 2015 yılında boşandı. 

Tolga Karel ikinci evliliği ise ABD'li Sarah Scott ile gerçekleştirdi. 2016 senesinde evlenen çiftin 3 çocukları bulunuyor. Kenan, Mia isimli çocukları olan ünlü çift, üçüncü çocuklarına geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Tolga Karel'in babası Tufan Karel'in ismi verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading