Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında neden öldü? Müzik dünyası yasta!

Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında neden öldü? Müzik dünyası yasta!

Müzik dünyasının en bilinen rock gruplarından olan Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalisti olan Taylor Hawkins 50 yaşında öldü. Bunun üzerine internette 'Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında neden öldü?' araması yapılmaya başladı. Peki Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında neden öldü? Müzik dünyası yasta!

Kimdir

02.02.2024, 03:57

Taylor Hawkins, 50 yaşında hayata gözlerini yumdu. Dünyaca ünlü rock grubu Foo Fighters'ın davulculuğunu ve vokalistliğini yapan Taylor Hawkins, internette araştırılmaya başladı. Vatandaşlar internette 'Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında neden öldü?' araması yapmaya başladı. Peki Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında neden öldü?  Müzik dünyası yasta!

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

TAYLOR HAWKINS KİMDİR?

Taylor Hawkins, Alanis Morissette ve Sylvia'nın turne davulcusu olarak sektöre adımı attı. Hawkins, 2004 sensinde davul çalıp şarkı söylediği kendi yan projesi Taylor Hawkins ve the Coattail Riders'ı kurdu. 2005 senesinde Birleşik Krallık davul dergisi Rhythm tarafından 'En İyi Rock Davulcusu' olarak seçildi.

Oliver Taylor Hawkins 17 Şubat 1972 tarihidoğumlu Amerikalı müzisyendir.

Taylor Hawkins, California, Laguna Beach'te çocukluğunu geçirdi. Hawkins'in bir erkek kardeşi ve bir kız kardeşi bulunmaktadır. Orange County merkezli grup Sylvia'dan (daha sonra ANYONE olarak ortaya çıktı) ayrıldıktan sonra, Sass Jordan'ın davulcusu olarak katıldı. Alanis Morissette için davulcusu olabilmek için gruptan için ayrıldı. Foo Fighters grubunda da davulcu olarak bulundu.

Taylor Hawkins, dünyaca ünlü rock grubu Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalistiydi, Hawkins 50 yaşında hayatını kaybetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading