Yandex Metrica
SON DAKİKA
Survivor Sude Burcu nereli, kaç yaşında? Sude Burcu ne iş yapıyor ve Mert Öcal ile birlikte mi?

Survivor Sude Burcu nereli, kaç yaşında? Sude Burcu ne iş yapıyor ve Mert Öcal ile birlikte mi?

Sude Burcu, Survivor 2022'de yarışan kişiler arasında yer alıyor. Mert Öcal ile hakkında çıkan iddialar yüzünden sosyal medyanın en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki, Sude Burcu kimdir? Sude Burcu kaç yaşında? Sude Burcu aslen nereli? Sude Burcu ne iş yapıyor? Sude Burcu sevgilisi kimdir? Detaylar haberimizde...

Kimdir

01.03.2024, 04:28

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

SUDE BURCU KİMDİR?

Sude Burcu, 11 Mayıs 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Sude Burcu 2019 yılında Survivor'da yarışmıştı. Sude Burcu'nun babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmenidir. Sude Burcu'nun 2 kız kardeşi de kendisi gibi tekvandocudur.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezun olan Sude Burcu , İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor ve aynı zamanda da zumba eğitmenliğine devam ediyor.

Sude Burcu, 1.66 boyunda olup 57 kilodur. Başarılı sporcunun 2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri yer alıyor.

Instagramda “sudeeburcu” kullanıcı adıyla yer alan Sude Burcu'nun 150 bin takipçisi yer alıyor.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SUDE BURCU SEVGİLİSİ

23 yaşındaki Sude Burcu uzun süredir sevgilisi Mehmet Işıkdoğan ile birliktelik yaşıyor ve sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşıyordu. Fakat Survivor Allstar'da çıkan iddialara göre Sude Burcu ve Mert Öcal bir süredir birlikte.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SUDE VE MERT ÖCAL BİRLİKTE Mİ?

Sude Burcu haklarında çıkan iddia hakkında şu açıklamayı yaptı:" Ben Mert'e çok değer veriyorum. Şu an içinde bulunduğum durum belki yaşayıp görebileceğim bir şey."

Survivor Mert'ten Sude'ye çiçek!

Survivor 2022 yarışmacısı Mert Öcal, Sude'ye çiçek vererek ''Sevgililer günün kutlu olsun.'' dedi. Sude ise ''Teşekkür ederim senin de kutlu olsun.'' karşılığını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading