Yandex Metrica

Survivor Makbule kimdir, Mert ile sevgili mi? Makbule Şakalakoğlu aldatıldı mı?

Survivor Makbule kimdir, Mert ile sevgili mi? Makbule Şakalakoğlu aldatıldı mı?

Survivor Allstar'ın 16 Şubat fragmanında Nisa ve Sude, Mert yüzünden tartışıyordu. Mert Öcal ve Sude Burcu arasındaki ilişkiyi onaylamadığını söyleyen Nisa Bölükbaşı, Sude Burcu'yu ''Senin kendine saygın yok'' sözleriyle uyardı. Bu hareket üzerine Makbule Şakaloğlu Instagram hesabından Nisa'yı paylaştı. Peki, Survivor Makbule kimdir, Mert ile sevgili mi? Makbule Şakalakoğlu evli mi?

Kimdir

08.04.2024, 08:26

Survivor All Star'da yarışan Mert Öcal'ın eski Survivor yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu ile sevgili olduğu iddia edildi. Peki Survivor Makbule kimdir? Mert ve Makbule sevgili mi? Makbule Şakaloğlu evli mi? Merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MAKBULE ŞAKALOĞLU KİMDİR?

Makbule Şakalakoğlu 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Şakalakoğlu, Aslan burcudur. İlkokulda üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapmıştır. Lise hayatı boyunca 4 sene basketbol oynadı. Üniversitede Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik lisans bölümünü bitirdi. Üniversitede okulun bayan hentbol takımında oynadı. Üniversiteden mezun olduktan sonra İstanbul'a atanan Makbule, ebeliğin yanı sıra fitness ve pilates ile ilgilendi. Evli olan Şakalakoğlu, eşinden boşanmasıyla gündemde konuşulmuştu.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

MERT ÖCAL VE MAKBULE ŞAKALOĞLU SEVGİLİ Mİ?

Survivor'un yayınlanan fragmanında Mert, Sude'nin sevgililer gününü kutladı. Bunu gören Nisa ve Sude adada tartışmaya başladı. Nisa Sude'ye; "Havaalanında birliktelerdi. Mert, ona seni seviyorum diyip sarıldı" ifadelerini kullandı. Makbule Şakaloğlu, bu dedikodular çıktığı gün Mert Öcal'ı Instagram hesabından çıkardı ve hakkında attığı tüm destek tweetlerini sildi.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

NİSA İLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI!

Makbule Şakalakoğlu, uzun bir süredir sessizliğe gömülmüştü. Survivor'ın dün yayınlanan fragmanında, Nisa Bölükbaşı ve Sude Burcu'nun tartıştığı anlar dikkat çekti. Makbule Şakalakoğlu, gece geç saatlerde Nisa Bölükbaşı ile fotoğrafını paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading