Yandex Metrica

Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim kaç yaşında, nereli?

Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim kaç yaşında, nereli?

Survivor Evrim Keklik, Survivor All Star 2022 yarışmacısıdır. Gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik daha önce Survivor 2020 sezonunda Gönüllüler takımında yer alıyordu. İnternette 'Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim kaç yaşında, nereli?' araması yapılmaya başladı. Peki Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim kaç yaşında, nereli?

Kimdir

03.02.2024, 06:25

Survivor All Star 2022 yarışmasında dikkat çekici yarışmacılarından bir tanesi Evrim Keklik merak edilmeye başladı. Vatandaşlar 'Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim kaç yaşında, nereli?' araması yapıyor. Peki Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim kaç yaşında, nereli?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Evrim Keklik, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Evrim Keklik, 31 yaşındadır. 

Evrim Keklik, ilkokul ve ortaokul zamanlarından beri voleybolla ilgilenmektedir. 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kulübünün Voleybol takımında bulunan Keklik, bir yıl kadar Galatasaray'da da yer almıştır. Fakat yaşadığı sakatlık sebebiyle voleybola ara vermek zorunda kaldı.

Evrim Keklik, spor kariyerine yüzme antrenörü olarak devam etti. Survivor ile tanınan Keklik, yarışmadan sonra "Hayatın İçinden" sunuculuğu gerçekleştirdi. Sualtı hokeyiyle uğraşan Evrim Keklik, Survivor 2022 All Star yarışmasında devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading