Yandex Metrica

Survivor Elif Gören'in eşi kimdir? Elif Gören'in kocası Yalım Gören'in mesleği ne?

Survivor Elif Gören'in eşi kimdir? Elif Gören'in kocası Yalım Gören'in mesleği ne?

TV8 ekranlarının rekortmen yarışması Survivor Allstar'a rahatsızlığından dolayı veda etmek zorunda kalan Elif Gören'in hayatı merak konusu oldu. Bu kapsamda araştırılan, "Survivor Elif Gören'in eşi kimdir? Elif Gören'in kocası Yalım Gören'in mesleği ne?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Kimdir

03.04.2024, 21:46

Sağlık sorunları nedeni ile Survivor All Star'a veda etmek zorunda kalan Elif Gören gündemde ismi düşmeyen kişilerden biri oldu. 23 Mart Dokunulmazlık Oyununda rahatsızlanan ve 3 gündür midesinin kötü olduğunu söyleyen Elif Gören, 25 Mart günü oynanan dokunulmazlık oyununda da yer almadı. Hal böyle olunca 25 Mart akşamı konseyde Acun Ilıcalı Elif'in rahatsızlıklarından ve mental yorgunluğundan dolayı Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi. Bu kapsamda  Survivor Elif Gören'in eşi kimdir? Survivor Elif Gören'in kocası Yalım Gören ne iş yapıyor? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Araştırılan soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

SURVIVOR ELİF GÖREN'İN EŞİ KİMDİR?

Survivor AllStar 2022'den, atlatamadığı sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Elif Gören, Yalım Gören ile evlidir.

Yalım Gören, Enka Spor Kulübü'nün idari menajeri ve yöneticisidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading