Yandex Metrica
SON DAKİKA
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya kimdir? Survivor Batuhan'ın annesi Acun Ilıcalı'ya ne söyledi?

Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya kimdir? Survivor Batuhan'ın annesi Acun Ilıcalı'ya ne söyledi?

29 Haziran 2022 tarihinde Survivor Allstar yarı finali gerçekleşti. Adem, Nisa, Ayşe ve Batuhan isimlerinden Ayşe dördüncü olurken Batuhan ise Survivor macerasına üçüncü olarak veda etti. Hal böyle olunca Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya, Twitter hesabından ateş püskürdü. Peki, Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya kimdir? Survivor Batuhan'ın annesi Acun Ilıcalı'ya ne söyledi? İşte detaylar...

Kimdir

27.03.2024, 23:21

29 Haziran 2022 tarihinde Survivor Allstar yarı finalinde Batuhan Karacakaya yarışmaya üçüncü olarak veda etti. Annesi ise bu durum sonrası Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Peki, Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya kimdir? Survivor Batuhan'ın annesi Acun Ilıcalı'ya ne söyledi? İşte ayrıntılar...

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI AÇIKLAMA YAPTI!

Survivor All Star 2022 finalinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesinin paylaşımları hakkında şu sözleri söyledi:

"Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Bizim asıl malesef karşı tarafta olan, anlamsız duygular besleyen yarışmacıların yakınları oluyor. Yarışmacıları bütün Türkiye'ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar çocukları yarışmayı kazanmadıkları zaman bize düşman oluyorlar.

Sevgili Batuhan'ın da annesi sağolsun bizi tebrik etmiş bugün teşekkür etmiş bize. Buradan Gülhayat hanıma da selamlar. Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir? Biz Batuhan'ı seviyoruz, Batuhan ile hiçbir problemimiz olmadı.

Fakat anneler, babalar onlar evlatları için daha hassas davranıyorlar. Geçen sene Aleyna'nın annesi bayağı aktifti. Bu sene de Batuhan'ın annesi finali güzel yaptı. Bu akşam ekstraya katılacağım. Hanımefendi ile ilgili de bazı şeyler söyleyeceğim şuanda finali bozmak istemiyorum. Gerekli cevabı da ekstrada vereceğim kendisine. Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler. Bir insanın evladı şampiyon olmadı diye organizasyonu karalaması bana çok doğru gelmiyor."

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

BATUHAN KARACAKAYA'NIN ANNESİ NE SÖYLEDİ?

Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu;

 "Oğlumun Hakkını Yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading