Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süleyman Özışık kimdir? Süleyman Özışık nereli ve kaç yaşında?

Süleyman Özışık kimdir? Süleyman Özışık nereli ve kaç yaşında?

Gazeteci ve köşe yazarı Süleyman Özışık kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve mesleği nedir? İşte Süleyman Özışık’ın hayatı ve biyografisi.

Kimdir

23.01.2024, 17:54

Son günlerde hakkında yapılan gazetecilik mesleğini bıraktığına yönelik açıklamalarla gündeme gelen gazeteci ve köşe yazarı Süleyman Özışık’ın nereli, kaç yaşında ve kim olduğu herkes tarafından merak edilmektedir. Peki Süleyman Özışık kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?  

İşte Süleyman Özışık’ın hayatı hakkında merak edilen tüm detaylar... 

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SÜLEYMAN ÖZIŞIK KİMDİR? 

1 Mart 1971 tarihinde Iğdır’da dünyaya gelen Süleyman Özışık, İlk, orta ve lise öğrenimlerini Kars'ta tamamlamıştır. 

O dönem yaşadığı ekonomik koşullar sebebiyle eğitimine ara vererek İstanbul'a gelen Özışık, henüz çocuk yaşta iken çalışma hayatına atılmıştır.  

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

SÜLEYMAN ÖZIŞIK’IN GAZETECİLİK KARİYERİ 

Gazetecilik kariyerine ise Akşam gazetesinde staj yaparak başlayan Süleyman Özışık, burada devam eden staj döneminin ardından Milliyet Gazetesi'nde çalışmaya başlayarak aynı gazetede yedi yıl görev yapmıştır. 

2000 yılında ise Milliyet Gazetesi'nden ayrılan Özışık, bir süre çeşitli yayın kuruluşlarında basın danışmanlığı yapmış ve daha sonra kardeşi Hadi Özışık ile beraber “internethaber.com” adlı haber sitesini kurmuştur. 

2005 yılında ise “Sonsayfa.com” adlı bir internet haber sitesi daha kuran Süleyman Özışık, 2009 yılında da kurucusu olduğu İnternethaber sitesinin başına geçerek 2013 yılına kadar bu görevine devam etmiş ve daha sonra bu görevinden ayrılmıştır. 

Süleyman Özışık, ayrıca 2015 yılının Aralık ayında kaleme aldığı “7 Haziran 1 Kasım Kaderden Zafere” adlı kitabı yayımlamıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading