Yandex Metrica

Şükriye Tutkun kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Keşke babam olsa" diyen Şükriye Tutkun nereli?

Şükriye Tutkun kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Keşke babam olsa" diyen Şükriye Tutkun nereli?

Şükriye Tutkun gündemde yerini aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için " Keşke babam olsa" sözlerini kullanan Şükriye Tutkun, sosyal medyada gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftar davetine katılan Şükriye Tutkun internette araştırılıyor. Peki Şükriye Tutkun kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Keşke babam olsa" diyen Şükriye Tutkun nereli?

Kimdir

08.04.2024, 20:15

Şükriye Tutkun internette araştırılmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için " Keşke babam olsa" sözlerini kullandıktan sonra Şükriye Tutkun, sosyal medyada gündem oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın  verdiği iftara katılan Şükriye Tutkun araştırılıyor. Peki Şükriye Tutkun kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Keşke babam olsa" diyen Şükriye Tutkun nereli?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ŞÜKRİYE TUTKUN KİMDİR?

Şükriye Tutkun, 19 Eylül 1965 tarihinde  Kocaeli'nde doğdu. Gürcü kökenli Tutkun, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü'nü bitirdi.  Artvinli bir aileden olan sanatçı Şükriye Tutkun, Afşar Timuçin'den estetik ve felsefe, Filiz Ali'den Opera Tarihi, Cenan Akın'dan armoni, İlteriş Sun'dan solfej, Yekta Kara'dan sahne dersleri aldı.

Şükriye Tutkun, Etnomüzikolog Tugay Başar ile çocuk yuvalarında müzik öğretmenliği ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdi. Konservatuvarda okuduğu senelerde farklı zamanlarda TRT Gençlik Korosu, İstanbul Operası Gençlik Korosu, St. Antoine Kilisesi Korosu'nda soprano olarak görev aldı. Tutkun; Muammer Ketencoğlu, Zülfü Livaneli, Fahir Atakoğlu, Atilla Özdemiroğlu, Ali Osman Erbaşı gibi sanatçılarla çalışmalar gerçekleştirdi.

Pilastip Show'da eski başbakanlardan Tansu Çiller karakterini seslendiren Şükriye Tutkun; çizgi ve dizi filmde, reklamlarda seslendirmeler olarak çalıştı. Sanatçı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen Sultan Gelin Müzikali'nde başrol aldı. Günümüzde  TRT Okul'da Hayata Tutunanlar isimli programın sunuculuğunu gerçekleştiriyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading