Yandex Metrica
SON DAKİKA
Suat Sungur kimdir? Suat Sungur kaç yaşında, eşi kim?

Suat Sungur kimdir? Suat Sungur kaç yaşında, eşi kim?

Suat Sungur ve Ahu Sungur çifti, oğulları Ege Sungur'un mezun olması sebebiyle gündeme geldi. Çocukları Ege Sungur'un mezuniyet törenine katılan oyuncu Suat Sungur, Ahu Sungur çifti vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Suat Sungur kimdir? Suat Sungur kaç yaşında, eşi kim?

Kimdir

04.03.2024, 08:03

Oyuncu Suat Sungur, oğlu Ege Sungur'un mezuniyeti ile gündemde yerini aldı. Suat Sungur ve Ahu Sungur çifti çocukları Ege Sungur'un lise mezuniyetine katıldı. Bu haber sonrasında internette Suat Sungur'un hayatı araştırılmaya başladı. Peki Suat Sungur kimdir? Suat Sungur kaç yaşında, eşi kim?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SUAT SUNGUR KİMDİR?

Suat Sungur, 1 Mart 1961 tarihinde, Denizli'de doğdu. Suat Sungur, 1979 senesinde İzmir Gençlik Tiyatrosu kuruluş çalışmalarında yer aldı. 1981 senesinde İstanbul Üniversitesi Devlet Konsevatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi ve eğitim gördü. 

Suat Sungur, 1984 yılında Devekuşu Kabare'ye katıldı ve senelerce bu kurumda çalıştı. 1988 senesinde Dormen Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan tiyatrocu Suat Sungur, Dormen Tiyatrosu kapanana kadar bu kurumda oyunculuk yaptı. Akbank Çocuk Tiyatrosu'nda 1985 senesinden beri pek çok çocuk oyununda rol aldı. Bunun dışında 1984 senesinden bu yana çeşitli televizyon ve sinema filmlerinde çeşitli karakterleri canlandırdı. Sungur'un televizyondaki en uzun soluklu ve önemli rolü, 7 sezon süren Sihirli Annem'de ilk 5 sezonda canlandırdığı Avni karakteridir.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

SUAT SUNGUR EŞİ KİM?

Suat Sungur, tiyatro ve dizi film oyuncusu Ahu Sungur ile evlidir.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

SUAT SUNGUR'UN EŞİ AHU SUNGUR KİMDİR?

Ahu Sungur, 5 Şubat 1981 tarihinde doğdu. Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü mezunu olan Ahu Sungur, okuldan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya, Tiyatro Çisenti ve Tiyatro Kedi'de çeşitli oyunlarda bulundu. En son Tiyatro Kedi'de "Bir Komiser Geldi" isimli oyunda Semih Sergen ile başrol oynadı. Ahu Sungur, Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakterinin annesi rolünü canlandırdı. Mandıra Filozofu filminde Selin karakterini canlandıran oyuncu, en son O Hayat Benim dizisinde bulundu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading