Yandex Metrica
SON DAKİKA
Squid Game'in 067 numaralı oyuncusu kimdir, kaç yaşında?

Squid Game'in 067 numaralı oyuncusu kimdir, kaç yaşında?

Squid Game isimli dizide 067 Kang Sae-byeok karakterine hayat veren Hoyeon Jung kimdir, aslen nereli, evli mi ve kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

Kimdir

13.03.2024, 19:59

9 bölümden oluşan Netflix dizisi Squid Game, tüm dünyada en çok izlenen diziler arasına girdi. Popüler dizinin oyuncuları izleyiciler tarafından merak edilmeye başladı. Son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Squid Game dizisinin Kang Sae-byeok karakteri kimdir? HoYeon Jung kimdir? HoYeon Jung kaç yaşında ve nereli? İşte tüm detaylar...

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

SQUİD GAME DİZİSİNİN KANG SAE-BYEOK KARAKTERİ KİMDİR?

Gerçek adı HoYeon Jung olan oyuncu, dizide 067 numaralı Kang Sae-byeok (No. 067) karakterine hayat veriyor.

Başarılı oyuncu, hayatta kalan aile üyelerini Kuzey Kore'den getirebilecek bir komisyoncuya ödeme yapmak için oyuna giren Kuzey Koreli bir sığınmacıyı canlandırıyor.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

HOYEON JUNG KİMDİR? HOYEON JUNG KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

HoYeon Jung 23 Haziran 1994 tarihinde Güney Kore, Seul'de doğdu. Ülkesinde manken ve oyuncu olan Jung için Vogue, "Kore'nin bir sonraki top modeli" değerlendirmesini yaptı. Models.com tarafından açıklanan "En İyi 50" moda modeli listesinde genç model de vardı.

Hoyeon Jung, iş hayatının henüz başlarındayken sahip olduğu alev kırmızısı saçları nedeniyle "ateşli" olarak tanımlanır. 16 yaşında modellik yapmaya başlayan güzel oyuncu, Seul Moda Haftası'nda bir menajeri olmadan modellik yaptı. Korea's Next Top Model'de yer aldıktan sonra Vogue Girl Korea, Naylon Korea ve ELLE Wedding gibi dergilerde boy gösterdi. Öte yandan Shin Hyun-ji ve Hwang Hyun-joo ile First Look Korea dergisinin yayılmasında yer alan Jung, Lucky Chouette için de bir kampanyada destek verdi.

2016 yılında uluslararası olarak çalışmaya başlayan Jung, Louis Vuitton'a özel açılış töreni ile çıkış yaptı. Ayrıca aynı sezonda yine dünyaca ünlü Marc Jacobs, Fendi, Max Mara, Alberta Ferretti ve Rag & Bone gibi markalar için yürüdü.

Sephora ile iş birliği içinde olan güzel model, "Let's Beauty Together", Chanel, Gap, Inc., Hermès, ve Louis Vuitton gibi markaların reklamlarında yer aldı.

Jung, Vogue Japonya, Vogue Kore, W Kore ve Harper's Bazaar Kore'nin kapağında yer alan isim, öte yandan Vogue, British Vogue, Dazed, Love dergisi ve CR Fashion Book için yazılan başyazılarda yer aldı.

Models.com, Hoyeon Jung'u 2017 yılında önce "En İyi Yeni Oyuncu", daha sonra "Yılın Modeli" adayı seçti.

2021 yılında birçok ülkede en çok izlenenler listesine giren Netflix dizisi Squid Game ile ilk  uluslararası oyunculuk deneyimini edinen Hoyeon Jung, oyunculuğuyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

HOYEON JUNG'UN SEVGİLİSİ VAR MI?

Güney Kore'nin Seul kentinde doğan ve iki kardeşi daha olan Hoyeon Jung'un özel hayatı da merak konusu oldu. Squid Game isimli dizide Kang Sae-byeok karakterine hayat veren genç oyuncu, Lee Dong Hwi ile birlikte.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading