Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural kimdir, kaç yaşında?

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural kimdir, kaç yaşında?

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Sık sık magazin gündemine gelen Engincan Ural'ın babası ve sevgilisi kim?

Kimdir

27.03.2024, 10:49

Geçtiğimiz günlerde iki kadınla bir otele girerken görüntülenen Engincan Ural'ın hayatı merak ediliyor. Peki Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural kimdr, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Engincan Ural'ın babası ve sevgilisi kim? İşte tüm merak edilenler...

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ENGİNCAN URAL KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile sunucu ve şakıcı Hakan Ural'ın oğlu olan Engincan Ural, 27 Ocak 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafından Malatyalı olan isim, anne tarafından ise Yugoslavya göçmenidir.

Engincan Ural İstanbul TED Koleji'nden mezun olmasının ardından, 2011 yılında Amerika'ya giderek, Miami Üniversitesi'nde lisans eğitimine başladı. Buradan 2015 yılında mezun olan Ural, 2016 yılında University of Westminster'da eğitim görmeye başladı.

Eğitim hayatını İngiltere Londra ve Amerika Miami'de tamamlayan genç ismin adı sosyal medyada hem Engincan, hem de Engin Can olarak geçiyor. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Engincan Ural'ın Melisa adında bir kız kardeşi var. Hayatını hala İstanbul, Miami ve Londra üçgeni arasında südüren Engincan Ural, instagram'dan sık sık paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading