Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Kerem Kamışlı ile yaşadığı gerginlik nedeniyle gündeme gelen Yiğit Marcus Aral kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yiğit Marcus Aral ne iş yapıyor?

Kimdir

26.03.2024, 23:24

Sık sık lüks yaşamıyla gündeme gelen Yiğit Marcus Aral, geçtiğimiz aylarda Kerem Kamışlı olayıyla konuşulmuştu. Uzun süredir Şevval Şahin ile birliktelik yaşayan Aral, geçtiğimiz gün darp edildi ve yeniden gündeme geldi. Vatandaşlar, Yiğit Marcus Aral kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yiğit Marcus Aral ne iş yapıyor? Yiğit Marcus Aral ve Kerem Kamışlı olayı ne? sorularının cevaplarını aramaya başladı. İşte detaylar...

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

YİĞİT MARCUS ARAL KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Sosyal medyanın taınan yüzü Yiğit Marcus Aral, 20 Kasım 1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aral, 2010 yılında ABD'ye yerleşti. Daha sonra 3 yıl boyunca İstanbul'da bulunan bir modellik ajansında çalışan ismin asıl mesleği yazılım mühendisliği. Eğitimini University of Miami'de tamamlayan Aral, 2018 yılında Survivor'a katıldı ve gönüllüler takımında yer aldı. Genç ismin, İstek Vakfı'nda eğitmenlik yapan annesi Nevin Aral, yaşamını Muğla'da sürdürüyor.

Survivor isimli yarışma programına katılarak tanınırlığını artıran Marcus Aral'ın, dünyaca ünlü model Adriana Lima ile arkadaşlığı çok konuşulmuştu.

1.82 metre boyunda olan ünlü isim, 78 kilo ve akrep burcu.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

YİĞİT MARCUS ARAL VE KEREM KAMIŞLI ARASINDA NE OLDU?

Yiğit Marcus Aral, Türkiye güzeli Şevval Şahin ile uzun süredir birlikte. Çift 3 ay önce ayrıldı ve Şahin bu sırada Kamışlı ile sahilde bir restaurantta otururken Aral geldi. Kamışlı ve Aral arasında çıkan gerginliğin büyümesiyle, Şevval Şahin'in eski sevgilisi Kamışlı'yı sandalyesiyle beraber denize attı. Şevval Şahin ve Marcus Aral çok geçmeden barıştı. 3 ay sonra, Yiğit Marcus Aral bir grup tarafından darp edildi. Saldıran kişilerin ''Kerem abinin selamı var'' dediklerini söyleyen isim, şikayetçi oldu. Bu süreçte manken Şevval Şahin'in eğlenceli paylaşımları dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading