Yandex Metrica

Serdar Çam kimdir? Serdar Çam nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Serdar Çam kimdir? Serdar Çam nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Yeni kabinede hangi isimlerin yer alacağı merak edilirken muhtemel isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Muhtemel isimler arasında yer alan Serdar Çam vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Serdar Çam’ın hangi görevler yer aldığı ve siyasi kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki, Serdar Çam kimdir? Serdar Çam nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Kimdir

24.03.2024, 15:53

Serdar Çam’ın yeni kabinede yer alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü vatandaşlar Serdar Çam hakkında arama motorlarında sıkça araştırmalara başladı. Serdar Çam’ın eğitim durumu ve hangi görevlere yer aldığı merak ediliyor. Peki, Serdar Çam kimdir? Serdar Çam nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

SERDAR ÇAM KİMDİR?

30 Mart 1966 Ankara doğumlu olan Serdar Çam, iyi düzeyde İngilizce ve Fransızca ile temel düzeyde Almanca ve Arapça bilmektedir. 5 Haziran 2011 tarihinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığı’na atanan Serdar Çam, Eylül 2002-Ağustos 2009 tarihleri arasında T.C. Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’deki makamında Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı. 2009-2011 yılları arasında da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttü.

1992’de Dış Ticaret Müsteşarlığı/Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri’nde Uzman Yardımcısı olarak çalışma hayatına başlayan Çam, 1994-95 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak çalıştıktan sonra 1995-99 tarihleri arasında MÜSİAD Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüttü. Bu tarihten 2002 yılına kadar İsviçre ve İstanbul’da özel şirketlerde dış ticaret alanında yöneticilik yaptı. TİKA Başkanı Serdar Çam halen Yunus Emre Vakfı ve Vakıf Emeklilik Yönetim Kurulu üyelikleri ile Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliği görevlerini yürütmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading