Yandex Metrica
SON DAKİKA
Serdar Ali Çelikler kimdir, kaç yaşında? Serdar Ali Çelikler mesleği nedir?

Serdar Ali Çelikler kimdir, kaç yaşında? Serdar Ali Çelikler mesleği nedir?

Serdar Ali Çelikler hakkında merak edilen tüm soruların cevaplarını sizler için derledik. Serdar Ali Çelikler aslen nereli? Serdar Ali Çelikler'in eğitim durumu, ailesi, çalışmaları nelerdir?

Kimdir

26.03.2024, 21:51

Serdar Ali Çelikler, katıldığı spor programlarında yaptığı yorumlarla gündeme geliyor. Peki, Serdar Ali Çelikler kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

SERDAR ALİ ÇELİKLER KİMDİR?

Van’da dünyaya gelen Serdar Ali Çelikler, aslen Karslıdır. Annesi ev hanımı ve babası da bankacıdır. 7 kardeşi olan Serdar Ali, aralarında en küçüktür. 5 ablası ve 1 abisi vardır. Babasının görevi sebebiyle çocukluk yıllarında Van ve Elazığ arasında mekik dokumuştur. Eğitim hayatına ise Elazığ’da başlamış daha sonrasında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Gazeteciliğe 1997 yılında bir dergiye girerek başlamıştır. Daha sonra ise Yeni Yüzyıl gazetesinde ekonomi alanında muhabirlik yapmıştır. eni Yüzyıl gazetesinin kapanmasından sonra bir firmanın basın ilişkileri sorumlusu olarak çalıştı. Askerliğini yaptıktan sonra ticarete atıldı. Bir arkadaşıyla birlikte Beşiktaş’ta dönerci büfesi açtı, ancak iflas noktasına geldi. Bu sırada Uzan Grubu’ndan gelen iş teklifini kabul etti. 2002 yılında Sabah gazetesinde mesleğine devam etmeye başladı. 29 yaşında Fotomaç gazetesinde genel yayın yönetmeni oldu. 5.5 yıl bu görevde olan Çelikler, sonrasında Sabah gazetesinde spor müdürü görevini üstlendi. 2008 yılında Ciner Grubu Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaya başladı. 2009 yılında ise Gazete Habertürk Yayın Koordinatörü oldu. Aynı yıl Habertürk’te spor yazarlığı yapmaya başladı. Halen bu görevini sürdürmektedir. 2012 yılında Habertürk kanalında yayınlanan ve Faik Çetiner’in sunduğu Bizim Stadyum programında yorumculuk yaptı. 2014 yılında ise Show TV Spor Koordinatörlüğü görevine getirildi. Halen Aralık 2018’de başladığı Vole uygulamasının Youtube kanalında yorumculuk yapmaktadır. 2020 yılında Haber Global‘de yayınlanan ve Onur Tuğrul’un sunduğu Kontra programında yorumculuk yapmaya başladı. Programda Uğur Karakullukçu ve Candaş Tolga Işık da yorumcu olarak yer almaktadır. Serdar Ali meslek hayatında birçok yerde çalışmış ve mesleğini gittiği kurumlarda en iyi şekilde icra etmiştir. Bundan dolayı Serdar Ali Çelikler, ülkemizde oldukça tanınmakta olan bir gazetecidir.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SERDAR ALİ ÇELİKLER EVLİ Mİ?

Gazeteci Serdar Ali Çelikler, 2012 yılında Habertürk’ün internet sitesinde genel yayın yönetmeni olan Gülin Çelikler ile dünyaevine girmiştir. Bir kız çocukları vardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading