Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Selen Soyder kimdir, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Selen Soyder nereli, rol aldığı dizi ve filmler ne?

Selen Soyder kimdir, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Selen Soyder nereli, rol aldığı dizi ve filmler ne?

Selen Soyder, 22 Haziran 2022 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programı konuğu oldu. Selen Soyder, magazin gündemini değerlendirirken internette Selen Soyder kimdir diye merak etmeye başladı. Miss Turkey 2007 birincisi olduktan sonra birçok dizi ve film projesinde oynayan ünlü Selen Soyder'in biyografisi araştırılıyor. Peki Selen Soyder kimdir, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Selen Soyder nereli, rol aldığı dizi ve filmler ne?

Kimdir

23.02.2024, 01:19

Selen Soyder, canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa magazin programı konuğu oldu. Güzel oyuncu Soyder, bir dönemin çok izlenen Lale Devri dizisiyle tanındı. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularına cevap veren Selen Soyder, günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki Selen Soyder kimdir, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Selen Soyder nereli, rol aldığı dizi ve filmler ne?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SELEN SOYDER KİMDİR?

Selen Soyder, 26 Aralık 1986'da İzmir'in Konak ilçesinde doğdu. Tam adı Mükerrem Selen Soyder olan oyuncu; ilkokul, ortaokul ve liseyi İzmir Selma Yiğitalp Lisesi'nde okudu. Selen Soyder, İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun oldu.

Selen Soyder, 2006 senesinde "Miss Model Of Turkey" yarışmasında ikinci oldu. Daha sonra "Miss Bikini Of The Universe" yarışmasında Çin Halk Cumhuriyetî'nde Türkiye'yi temsil etti.Selen Soyder, ilk 5'e girip Türkiye'ye "En iyi milli kostüm ödülü"nü de getirdi.

2007 senesinde "Miss Turkey" güzellik yarışmasına katılıp Türkiye güzeli olan Selen Soyder, Türkiye'yi; Çin'in Sanya adasında yapılan "Miss World 2007" yarışmasında temsil etti. Çin'den dönünce Vakko'da modellik yapan Selen Soyder, daha sonra da İngilizcesini geliştirmek için dil eğitimi için Kanada'ya gitti. Selen Soyder Kanada'dan 2009 yılında döndü ve ilerleyen zamanda spikerlik kursuna yazıldı. Soyder, Star TV'de staj yaptı.

Selen Soyder, 2010 senesinde FOX TV'de yayınlanan "Yer Gök Aşk" dizisinde ilk bölümlerinde başrolde oynayan Birce Akalay ve Murat Ünalmış ile beraber rol aldı. Soyder, 2012 senesinde "Lale Devri" isimli dizide Tolgahan Sayışman, Hatice Aslan, Korel Cezayirli, Gül Onat, Kenan Bal ve Serenay Sarıkaya ile beraber başrol oynadı. Selen Soyder, 2011 senesinde "Yer Gök Aşk" dizisinin yönetmenlerinden olan Ulaş İnaç ile evlilik için adım attı. Fakat çift, 2012 senesinin başında ayrıldıklarını ilan etti. 

Selen Soyder, 2012 senesinde model ve oyuncu Tolgahan Sayışman ile beraberlik yaşadı. Soyder, 2015 senesinde Oren Fransez ile evlendi.

Selen Soyder, 2014 senesinde "Kod Adı Reaksiyon" adlı dizide başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur gibi oyuncularla beraber oynadı.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

SELEN SOYDER KİMLE EVLİ?

Selen Soyder, 2015 senesinde Oren Frances ile evlendi.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

SELEN SOYDER'İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER?

2014 - Kod Adı Reaksiyon (Dr. Zeynep) (TV Dizisi)

2011 – 2013 - Lale Devri (TV Dizisi)

2010 - 2012 - Yer Gök Aşk (TV Dizisi)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading