Yandex Metrica

Şebnem Şirin kimdir? Şebnem Şirin neden öldürüldü, kaç yaşındaydı?

Şebnem Şirin kimdir? Şebnem Şirin neden öldürüldü, kaç yaşındaydı?

Ülke gündemini resmen sarsan Şebnem Şirin olayının derin araştırması hala devam ediyor. Hayatını kaybeden Şebnem Şirin kimdir? Şebnem Şirin neden öldü?

Kimdir

09.03.2024, 21:30

Türkiye gündemini sarsan Şebnem Şirin’in ölümü, vatandaşları yasa boğdu. Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olay gün yüzüne çıktı. Şirin’in erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı, genç kızın boğazını keserek hayatına son verdi. Komşular çığlık sesini duyduktan sonra polise haber verdi fakat her şey için çok geçti. Polis geldiğinde Furkan Zıbıncı olay yerinden kaçmış, genç Şebnem ise hayatını kaybetmişti.

Sosyal medya da şu an en çok konuşulan konu Şebnem Şirin’in hayatını kaybetmesi… Şebnem’in cinayetini erkek arkadaşı olarak bilinen Furkan Zıbıncı işledi. Genç kızın boğazını keserek hayatına son vermesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bugün kadın cinayetlerine yönelik binlerce tweet atıldı. Şebnem Twitter üzerinde TT oldu.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

ŞEBNEM ŞİRİN OLAYI NEDİR?

Yaşanan olay dün saat 06.00 sularında Kınıklı Mahallesi 6071 sokakta bulunan bir apartmanın ilk katında yaşandı. Gıda mühendisi Şebnem Şirin, ayrılmak istediği sevgilisi ile son kez görüşmek için yanına gitti. Konuşma sırasında sevgilisi Furkan Zıbıncı ile arasında tartışma yaşandı. Kaleiçi Çarşısı’nda bir altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı, tartışma sırasında mutfaktan aldığı bir bıçak ile Şebnem Şirin’in boğazını keserek hayatına son verdi. Komşular çığlık sesleri üzerine polise haber verdiler fakat polis geldiğinde Furkan Zıbıncı çoktan olay yerinden kaçmış, Şebnem ise vefat etmişti. Salona giren ekipler Şebnem’in cansız bedenini kanlar içinde yerde buldu.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ŞEBNEM ŞİRİN KİMDİR?

25 yaşındaki Şebnem Şirin gıda mühendisiydi. Sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından vahşice katledildi.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

FURKAN ZIBINCI TUTUKLANDI!

İfadesinde olay anını hatırlamadığını ileri süren cinayet zanlısı Furkan Zıbıncı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "canavarca hisle ve tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading