Yandex Metrica

Sarp Levendoğlu kimdir, kaç yaşında? Sarp Levendoğlu sevgilisi

Sarp Levendoğlu kimdir, kaç yaşında? Sarp Levendoğlu sevgilisi

Sarp Levendoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Sosyal medya kullanıcıları; Sarp Levendoğlu kimdir? Sarp Levendoğlu kaç yaşında? Sarp Levendoğlu aslen nereli? Sarp Levendoğlu sevgilisi kim? sorularına yanıt arıyorlar.

Kimdir

14.03.2024, 07:17

Sarp Levendoğlu bugünlerde yeni ilişkisiyle magazin basınında sık sık yer almaya devam ediyor. Haberlerde ismini gören sosyal medya kullanıcıları Sarp Levendoğlu hakkında araştırmalar yapıyorlar. Peki; Sarp Levendoğlu kimdir? Sarp Levendoğlu kaç yaşında? Sarp Levendoğlu aslen nereli? Sarp Levendoğlu sevgilisi kim? Detaylar haberimizde...

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

SARP LEVENDOĞLU KİMDİR?

Sarp Levendoğlu 25 Aralık 1981 yılında Ankara’da doğdu. Ortaokula eğitimine kadar Ankara'da yaşamını sürdüren Sarp Levendoğlu, sonrasında ailesiyle beraber İstanbul'a yerleşti. İstanbul'da Saint Beniot Lisesi’nde okuyan Levendoğlu, lise eğitimini de bu okulda tamamladı. Lise dönemlerinde oyunculuğa ilgisi olan Sarp Levendoğlu, tiyatroya da bu yıllarda başladı.

Lise döneminde pek çok tiyatroda oynayan Sarp Levendoğlu, liseyi eğitiminin ardından da Görsel İletişim Tasarım Bölümü'ne kaydoldu. Ancak bölümü hayallerini karşılamayan Sarp Levendoğlu, Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümüne kaydoldu ve eğitimini burada tamamladı.

Sarp Levendoğlu yönetmen Mustafa Altıokların yeğenidir. İlk oyunculuk deneyimini Gece Gündüz adlı dizide yaşamıştır. Daha sonra Emret Komutanım adlı diziyle asıl büyük çıkışını yakaladı.

Lise Defteri ve Mor Menekşeler gibi dönemin popüler dizilerinde de rol alan Sarp Levendoğlu, kariyerindeki en büyük çıkışını Küçük Ağa dizisinde canlandırdığı Ali karakteri ile yaşadı.

'O Şimdi Asker' adlı sinema filminde yunan asker rolüyle izleyici karşısına çıkan Sarp Levendoğlu sonrasında “Lise Defteri” isimli dizide oynadı. Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncunun burcu Oğlaktır.

Emret Komutanım isimli dizide hem yönetmenlik hem de oyunculuk yapan Sarp Levendoğlu, sonrasında oyuncu olarak bulunduğu Kanal D’de ekranlarında yayınlanan 'Küçük Ağa' dizisindeki rol arkadaşı 'Birce Akalay' ile 1 Ağustos 2014 tarihinde dünya evine girdi.

2017 senesinde Derya Şensoy ile ismi anılan Levendoğlu, Birce Akalay ile boşandı.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

SARP LEVENDOĞLU SEVGİLİSİ

Birce Akalay ile evliliğini sonlandıran Sarp Levendoğlu, 2017 yılında boşanmasının arından Derya Şensoy ile birliktelik yaşadı. Fakat bu ilişkisi kısa süren Sarp Levendoğlu, yeni bir aşk ile gündeme geldi. Sarp Levendoğlu'nun Naz Çağla Irmak ile birlikte olduğu öğrenildi. İkili arasında 15 yaş fark bulunuyor.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

SARP LEVENDOĞLU FİLMLERİ

Küçük Ağa 
Böyle Bitmesin 
Galip Derviş 
Sakarya Fırat 
Mor Menekşeler 
Kalp Ağrısı
Kirli Beyaz 
Altın Kızlar
Uygun Adım Aşk 
Gece Gündüz 
Yasak Elma
Zeliha’nın Gözleri 
Emret Komutanım 
Çınaraltı 
Lise Defteri 
Emret Komutanım Şah Mat  
O Şimdi Asker 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading