Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şarkılar Bizi Söyler Tarık Mengüç kimdir? Tarık Mengüç kaç yaşında? Tarık Mengüç nereli?

Şarkılar Bizi Söyler Tarık Mengüç kimdir? Tarık Mengüç kaç yaşında? Tarık Mengüç nereli?

Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katılan Tarık Mengüç kimdir? Şarkıcı Tarık Mengüç kaç yaşında? Tarık Mengüç nereli? İşte Tarık Mengüç hakkında merak edilenler...

Kimdir

26.03.2024, 14:14

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve iyi bir izleyici kitlesine sahip olan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın konuklarından biri de ünlü sanatçı Tarık Mengüç oldu. Peki Tarık Mengüç kimdir? Tarık Mengüç kaç yaşında ve nerelidir?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

SESİ VE YORUMUYLA BÜYÜL İLGİ GÖRÜYOR

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla her hafta Cumartesi akşamı izleyicisi ile buluşan program Şarkılar Bizi Söyler'in konuklarından birisi ünlü şarkıcı Tarık Mengüç oldu. Kendine has sesi ve yorumuyla büyük ilgi gören sanatçının hayatı da merak konusu oldu.

Tarık Mengüç 1972 yılında İstanbul'da doğan Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Tarık Mengüç, İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı olan Kuştepe mahallesinde doğmuştur. Roman ve müzisyen bir ailenin çocuğu olan Mengüç, çeşitli işlerde çalışırken arta kalan zamanlarında da müzik eğitimi almıştır. 2004 yılında 'Şakşuka' isimli albümünden, aynı ismi taşıyan şarkısıyla çıkış yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ŞAKŞUKA DÖNÜM NOKTASI OLDU

2004 yılında 'Şakşuka' isimli şarkısıyla çıkış yapmış, giyimi ve dansıyla dikkat çekmiştir. Sibel Can, Seda Sayan, Kibariye, Davut Güloğlu, Ayça Tekindor, Bülent Serttaş gibi sanatçılara bestelerini vermiştir. 5 yıl şan dersi aldıktan sonra İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş gibi isimlere vokallik yapmıştır. 1999 yılından itibaren 5 yıl boyunca müzik yönetmeni ve aranjör olan Suat Aydoğan'ın asistanlığını yapmıştır. 2004 yılında ise Suat Aydoğan'ın keşfiyle müzik kariyerine başlamıştır.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

KONUK OYUNCU OLARAK ROL ALDI

Avustralya'da verdiği bir konserin ardından, önce Avustralya menşeili bir markanın, sonrasında da Nesine.com ve Vodafone'un reklam yüzü olmuştur. İlk televizyon ve sinema kariyerine 2006 yılında 'Cennet Mahallesi' isimli dizide konuk oyuncu olarak başlayan Mengüç, sonrasında Şafak Sezer'in başrol oynadığı 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' isimli filmde Roman Bekir karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2012 yılında 'İkizler Firarda' isimli filmde rol almıştır.

2013 Rock'n Coke festivalinde açılış sahnesini almıştır. Bir rock festivalinde 9/8'lik müzikle ilk kez sahne alan Mengüç, festivalin reklam çalışmalarını yapan C-Section ajansın tanıtım klibinde rol almış ve tanıtım şarkısını söylemiştir. Bu tanıtım müziği ve klibiyle Kristal Elma'da 7, Felis'te 5 ve Mix Awards'ta 3 ödül kazandırmıştır. 2017 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Türkiye isimli yarışma programına katılmıştır.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

TARIN MENGÜÇ’ÜN ŞARKILARI NELERDİR?

Tarık Mengüç’ün Şarkıları; 2004 Şakşuka, 2007 Lakerda, 2009 İnadına 35 Derece, 2011 Tek Kişilik Orduyum, 2015 Sakız, 2016 Naş Naş, 2017 Paçoz, 2018 Tarçın Kokulum, 2019 Küresel Isınma, 2020 Yılan

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading