Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında? Gökhan Tepe Tarkan'ın akrabası mı?

Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında? Gökhan Tepe Tarkan'ın akrabası mı?

Hüsnü Şenlendirici, Hakan Altun ve Sibel Can'ın sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta konuk olarak popüler şarkılarını seslendiren Gökhan Tepe gündem oldu. Merak edilen, "Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında? Gökhan Tepe Tarkan'ın akrabası mı? Gökhan Tepe eşi kim?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Kimdir

19.03.2024, 18:35

Hüsnü Şenlendirici, Hakan Altun ve Sibel Can'ın sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Gökhan Tepe gündem oldu. Peki, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında? Gökhan Tepe Tarkan'ın akrabası mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

GÖKHAN TEPE KİMDİR?

8 Şubat 1978 yılında Kartal'da doğan Gökhan Tepe, ilkokulu Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda bitirdikten sonra 1988 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı'na girmiştir. 1996 senesinde prodüktörlüğünü İskender Ulus'un üstlendiği "Çöz Beni" isimli albümünü çıkaran Gökhan Tepe, bu albümde yer alan "Dönmem", "Bayıldım", "Aşk Belası", "Zor Gelir" ve "Çöl Çiçeği" isimli parçalarına klip de çekmiştir. Sonrasında 1999 senesinde ikinci albümü "Canözüm" piyasaya çıkmıştır. Bu parçası ise tanınmasını arttırmıştır. Müziğe 4 sene ara veren Gökhan Tepe 2006 yılında "Yürü Yüreğim" isimli albümü ile müthiş bir geri dönüş yapmıştır.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

GÖKHAN TEPE EŞİ

Gökhan Tepe, Aylin Özer ile 2016 senesinde evlenmiştir. Çiftin Denizhan adında bir çocukları bulunmaktadır. Aylin Özer evlenmeden önce eşi Gökhan Tepe'nin vokalistliğini yapmaktaydı.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

GÖKHAN TEPE ALBÜMLERİ NELER?

  • Yaz 2018 (2018)
  • Seninle Her Yere (2015)
  • Vur (2009)
  • Aşk Sahnede (2011)
  • Kendim Gibi (2012)
  • Çöz Beni (1996)
  • Canözüm (1999)
  • Belki Hüzün Belki De Aşk (2002)
  • Yürü Yüreğim (2006)
Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

GÖKHAN TEPE TARKAN'IN AKRABASI MI?

Gökhan Tepe, daha önce yaptığı bir röportajda Tarkan'la kuzen olduklarını söylemiştir. Ünlü isim, anne tarafından sevilen sanatçı Tarkan ile akrabadır. Fakat Gökhan Tepe sık sık benzetilmekten hoşlanmadığını da dile getirmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading