Yandex Metrica

Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şahika Ercümen sevgilisi kim?

Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şahika Ercümen sevgilisi kim?

Geçtiğimiz gece bir mekandan oyuncu Burak Deniz ile çıkan Şahika Ercümen hakkında olay iddialar ortaya atıldı. Hal böyle olunca sosyal medya kullanıcıları rekortmen dalışçının hayatını merak eder oldu. Peki, Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şahika Ercümen sevgilisi kim?

Kimdir

07.04.2024, 20:11

Geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkan Şahika Ercümen'in yanında oyuncu Burak Deniz vardı. Burak Deniz, mekan çıkışı kameraları karşısında görünce kısa süreliğine panik yaşarken, Ercümen kameraları fark edince hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberden sonra sosyal medya kullanıcıları, "Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şahika Ercümen sevgilisi kim?" sorularının yanıtlarını arar oldu. İşte detaylar...

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamladı. Lisans eğitimini Başkent Üniversitesi'nde yaptı.Sualtı sporlarına scuba dalış ve sualtı ragbisi yaparak başladı. 2001 yılından itibaren milli takımda yer almaktadır. Sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, sualtı navigasyonu ve serbest dalış milli takımıyla Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'na katıldı. 2006 yılında ilk defa katıldığı İspanya'nın Tenerife kentinde düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda kadınlarda Türkiye'den en iyi dereceyi elde ederek Türkiye rekoru kırdı.

26-27 Mayıs 2007 tarihlerinde, Ankara ODTÜ kapalı yüzme havuzunda düzenlenen dinamik apnea (serbest dalışın havuzda yapılan branşlarından biri) Türkiye Şampiyonası'nda tek nefesle havuzda 145,35 metre giderek Türkiye rekoru kırdı. 2008 yılında, Türkiye Sualtı Hokeyi Milli Takımı ile Avrupa üçüncüsü, Serbest Dalış Avrupa Şampiyonası'nda geçirdiği sakatlığa rağmen Avrupa dördüncüsü oldu. 2009 yılında serbest dalış alanında Türkiye şampiyonluğu elde etti.

2010 yılında Türkiye rekoru ve dünya rekoruna en yakın derecenin (-65 metre) sahibi oldu. 2011 yılında serbest dalış 110 metrede, buz altı yatay dalışı yaparak dünya rekoru kırdı. Şahika Ercümen, buzun altından 70 metre olan kadınlar rekorunu ve 108 metre olan erkekler rekorunu kırarak en uzun mesafeyi gitti, Guinness rekorlar kitabına girdi. Serbest dalış 70 ve 60 metre sabit ağırlık branşlarında da 2011 yılında iki dünya rekoruna sahip oldu. 28 Ekim 2019 tarihinde Mersin'e bağlı Aydıncık ilçesinde bulunan Gilindire Mağarası'nda yaptığı dalışta, paletsiz kategoride tek nefeste 100 metreye dalarak, 90 metre sınırındaki dünya rekorunun yeni sahibi oldu. Ayrıca 3. Ulusal Antartika Bilim Seferi kapsamında yaptığı dalışla, Antartika'da tüpsüz dalan ilk Türk kadın sporcu oldu.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ŞAHİKA ERCÜMEN SEVGİLİSİ KİM?

Şahika Ercümen'in, son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ile iki aydır aşk yaşadığı öne sürüldü. İkiliden birlikte görüntülendi fakat açıklama yapmadılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading