Yandex Metrica
Safa Sarı kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Safa Sarı'nın sevgilisi kim?

Safa Sarı kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Safa Sarı'nın sevgilisi kim?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin taklitleriyle ünlü ismi Safa Sarı kimdir? Safa Sarı aslen nereli? Safa Sarı'nın sevgilisi kim? detaylar haberimizde...

Kimdir

25.03.2024, 23:17

Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yetenekli ve komik oyuncusu Safa Sarı'nın hayatı merak ediliyor. Taklitleri ve oyunculuğuyla izleyenleri kendine hayran bırakan Safa Sarı hakkında izleyiciler 'Safa Sarı kimdir? Safa Sarı aslen nereli? Safa Sarı'nın boyu kaç? Safa Sarı kaç kilo? Safa Sarı'nın burcu ne? Safa Sarı'nın sevgilisi kim?' gibi sorular soruyorlar. Tüm bu soruları haberimizde yanıtladık.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

SAFA SARI KİMDİR?

Safa Sarı, 22 Haziran 1992 yılında doğdu. Safa Sarı aslen Ordu Ünye’lidir. Daha küçük yaşlarda oyuncu olmayı kafasına koyan Sarı, lise eğitimini gördüğü dönemlerde tiyatro kulübünde de yer aldı. Safa Sarı Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi'nden mezun oldu.

Safa Sarı, enüz ÇGHB 2'de bu derece ünlenmeden önce Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak finale kadar yükselmeyi başardı. Sarı, 2015 yılında Biri Bana Baba Dedi adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini de yaşadı. Sonrasında Organize İşler 2 Sazan Sarmalı sinema filminde rol aldı.

Safa Sarı, şuanda BKM Mutfak ekibide Çok Güzel Hareketler 2 bünyesinde yer alıyor. Safa Sarı, 99 kilo ve 1.85 metre boyunda olup Yengeç burcudur.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

SAFA SARI'NIN SEVGİLİSİ

Uzun süre sevgilisi hakkında ser verip sır vermeyen Safa Sarı, sonrasında sosyal medya hesabından 'Duyanlaraaaaa Duymayanlaraaa' notuyla Kübra isimli kız arkadaşını paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading