Yandex Metrica

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil olan Berkay Ateş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berkay Ateş'in tiyatro oyunları ve dizileri neler? Berkay Ateş evli mi?

Kimdir

28.03.2024, 23:27

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisine Aras karakteri ile giren Berkay Ateş, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Sadakatsiz dizisine katılan Berkay Ateş'in hayatı dizinin seyircileri tarafından merak ediliyor. Seyirciler, Sadakatsiz'e yeni katılan kişi kim? Berkay Ateş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berkay Ateş'in dizileri ve oyunları neler? Berkay Ateş evli mi? İşte tüm detaylar...

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

BERKAY ATEŞ KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Berkay Ateş 19 Şubat 1987 tarihinde İstanbul'da doğan, tiyatrocu, oyuncu ve tiyatro yazarıdır. Anne tarafından Malatyalı olan Ateş, baba tarafından ise Ardahanlıdır.

Üniversite eğitimi için Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik - Matematik bölümünü kazanan oyuncu, bu bölümü bırakmaya karar verdi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünü tamamladı.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

BERKAY ATEŞ'İN TİYATRO KARİYERİ

Berkay Ateş, tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya’da başladı. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde okuduğu yıllardan sınıf arkadaşları olan Emir Çubukçu ve Can Kulan ile D22 isimli tiyatroyu kurdu. İnsanın Kaderi İnsandır mottosuyla gösterimlere başlayan D22 adlı tiyatro İstanbul Galata’da kuruldu. Fakat tiyatro hem maddi nedenlerden, hem de Beyoğlu’nun son dönemdeki değişiminden dolayı, Kadıköy’de bir köşke taşındı.

Berkay Ateş, aynı zamanda kendi tiyatrosunun oyunlarından olan, Kuş Öpücüğü, Yirmi Beş, Karabatak ve Hak isimli oyunların da yazarıdır.

Başarılı tiyatrocu 2017 yılında Cevdet Kudret Edebiyat Ödülleri'nde Tiyatro dalında kendi yazdığı “Hakikat, Elbet Bir Gün” isimli oyunla ödüle layık görüldü.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

BERKAY ATEŞ'İN DİZİ KARİYERİ

Berkay Ateş, televizyon kariyeri oyunca birçok sevilen dizide yer aldı. Ateş'in taınırlığını artıran ilk dizi, uzun süre Star TV ekranlarında yayınlanan Anne isimli dizide Cengiz Yıldız karakterine hayat verdi ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekti. Oyuncu, anne dizisinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Can Nergis, Beren Gökyıldız ve Nazlı Gonca Vuslateri gibi başarılı isimlerle birlikte rol aldı.

Genç oyuncu daha sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile Ömer Berk Cankat’ın paylaştığı Gülizar adlı dizide Fettah olarak yer aldı. Kısa süren bu dizinin ardından Ateş, 2018 yılında Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur’un kadrosuna dahil oldu. Bu dizide Mahsun karakterine hayat veren oyuncu, bu diziyle büyük bir seyirci kitlesi kazandı. Bu diziden sonra başrollerinde Cihangir Ceyhan, Dilan Deniz, Demet Evgar gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Alev Alev adlı dizide yer aldı. Son olarak Alev Alev dizisinde Ozan karakteriyle sevenleriyle buluşan Berkay Ateş, şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Aras karakterini canlandırıyor.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

BERKAY ATEŞ'İN SİNEMA KARİYERİ

Tiyatrocu ve dizi oyuncusu Berkay Ateş, beyaz perdedeki kariyerine ilk adımı 2013 yılında başrolünde Nihan Belgin ve Umut Beşkırma'nın oynadığı Yarım Kalan Mucize filmi ile attı.

Daha sonra 2015 yılında yazarlığını ve yönetmenliğini Emin Alper’in üstlendiği Abluka isimli filmde rol aldı. Abluka, ''Uluslararası Altın Koza’da'' en iyi film ödülüne layık görüldü.

Öte yandan Ateş, 2015 yılında 22. Altın Koza Film Festivali’nde ''Umut Veren Genç Erkek Oyuncu'' ödülünü aldı.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

BERKAY ATEŞ EVLİ Mİ, BERKAY ATEŞ'İN SEVGİLİSİ KİM?

Ünlü oyuncu evli değil. Uzun süre antrenör Burcu Kuş ile birliktelik yaşayan Berkay Ateş, birkaç ay önce başka bir kadın ile görüntülendi. ''Bu da benim özel hayatım'' diyerek konuşmaktan kaçınan Ateş'in yeni kız arkadaşının kim olduğu bilinmiyor.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

BERKAY ATEŞ'İN DİZİLERİ

2020 Alev Alev Ozan (Akinsel)

2020 9,75 Santimetrekare

2018-2020 Çukur (Mahsun)

2020 Alef (Reyhan) 

2019 Görülmüştür (Zakir)

2018 Gülizar  (Fettah)

2016-2017 Anne (Cengiz Yildiz)

2016 İstanbul Sokaklari

 2015 Analar ve Anneler (Ismail)

2015 Abluka Ahmet

2013 Karadayi

2013 Yarim kalan mucize (Isyanci)

2010 The Undergraduate (Short)

2010 IInvisibles (Police 3)

2007-2008 Doktorlar 

2007 Sessiz firtina 

2007 Mavi Gözlü Dev

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading