Yandex Metrica

Sadakatsiz dizisinin Aras'ı kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sadakatsiz dizisinin Aras'ı kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sadakatsiz dizisinde Aras rolüyle izleyenleri kendine hayran bırakan Berkay Ateş kimdir? Berkay Ateş kaç yaşında? Berkay Ateş aslen nereli? Berkay Ateş sevgilisi kim? Detayları haberimizde...

Kimdir

04.04.2024, 14:05

Berkat Ateş oyunculuğu ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Son olarak Sadakatsiz dizisinde 'Aras' karaketeriyle izleyenlerden tam not alan Berkay Ateş'in hayatı da merak ediliyor. Peki, Berkay Ateş kimdir? Detayları haberimizde...

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 yılında İstanbul'da doğdu.Berkay Ateş'in babası Ardahanlı annesi ise Malatyalı'dır. Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik-Matematik bölümünde eğitim aldı. Fakat buradaki eğitimini tiyatroya başlamak için tamamlamadan bıraktı. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden başarıyla mezun oldu. 

Tiyatrodan sonra televizyonda dizilerde de oynamaya başlayan Ateş, 2013 yılından beri televizyonda farklı dizilerde rol alıyor.

İlk olarak 2013 yılında Yarım Kalan Mucize isimli filmdeki rolü ile takdir toplayan oyuncu daha sonrasında 2015 yılında yeniden bir sinema filmiyle karşımıza çıktı. Abluka isimli film ile 22. Altın Koza Film Festivalinde 'Umut Veren Genç Erkek Oyuncu' ödülünü kazandı.

Çukur dizisiyle iyice dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ateş, daha sonra Alev Alev dizisinde boy gösterdi. Berkay Ateş, şimdilerde Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz adlı dizide Aras kararkteriyle beğeni topluyor.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

BERKAY ATEŞ SEVGİLİSİ

Berkay Ateş'in özel hayatı da merak konusu oldu. Berkay Ateş'in evli olup olmadığından sevgilisinin kim olduğuna kadar sorgulayan hayranları Berkay Ateş'in evli olmadığını ve bir dönem yine kendisi gibi oyunculuk yapan Funda Eryiği ile birliktelik yaşadığını öğrendi.


BERKAY ATEŞ SADAKATSİZ'DE HANGİ ROLDE?

Çarşamba akşamları seyirciyi ekrana kitleyen Sadakatsiz dizisinde artık Berkay Ateş'te var. Ateş, dizide yurtdışından gelmiş zengin bir adamı canlandırıyor. Tekirdağ'a gelip kaza yaptıktan sonra, hayatını kurtaran Asya'ya aşık olan Aras dizinin sevilen karakterlerinden biri oldu bile. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading