Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rasmus Ankersen kimdir? Rasmus Ankersen Göztepe' ye talip!

Rasmus Ankersen kimdir? Rasmus Ankersen Göztepe' ye talip!

Göztepe Spor Kulübü' nün başkanı olan Mehmet Sepil istifa edince kulübü devredip devretmeyeeceği merak edilmeye başladı. Rasmus Ankersen' in 6 aydır Göztepe'le resmi olarak görüştüğü öğrenilince vatandaşlar internette 'Rasmus Ankersen kimdir? Rasmus Ankersen Göztepe'ye talip!' yapılmaya başladı. Peki Rasmus Ankersen kimdir? Rasmus Ankersen Göztepe'ye talip!

Kimdir

06.02.2024, 02:30

Göztepe Sppor Kulübü'nün başkanı Mehmet Sepil istifa edince kulübün akibetinin ne olacağı merak edilmeye başladı. Kulübün devredilip devredilmeyeceği konuşulurken Rasmus Ankersen'in 6 aydır kulüple resmi olarak görüşüldüğü öğrenildi. Vatandaşlar bu haber sonrasında internette 'Rasmus Ankersen kimdir?' araması yapmayabaşladı. Peki Rasmus Ankersen kimdir? Rasmus Ankersen Göztepe'ye talip!

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

RASMUS ANKERSEN KİMDİR?

Rasmus Ankersen, 18 yaşında Midtjylland formasıyla çıktığı ilk maçta yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle futbol hayatı sona erdi. Fakat futboldan kopmayan Ankersen, Midtjylland'ta teknik adamlık görevi yaptı ve altyapı projeleri geliştirdi. Danimarka'da Midtjylland efsanesini oluşturan adam olarak anılan Rasmus Ankersen, genç yaşına rağmen futbola yaptığı yatırımlarla adını tüm dünyaya duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading