Yandex Metrica
SON DAKİKA
Portekiz - Türkiye maçının hakemi Daniel Siebert kimdir? Daniel Siebert daha önce hangi maçları yönetti?

Portekiz - Türkiye maçının hakemi Daniel Siebert kimdir? Daniel Siebert daha önce hangi maçları yönetti?

FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final maçı olan Portekiz-Türkiye karşılaşması bugün gerçekleşecek. Maçın hakemliğini ise Daniel Siebert yapacak. Peki, Portekiz - Türkiye maçının hakemi Daniel Siebert kimdir? Daniel Siebert daha önce hangi maçları yönetti? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

28.01.2024, 17:02

FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final karşılaşmaları bugün gerçekleşecek. Maçın hakemi Daniel Siebert olarak belirlendi. Merak edilen, "Portekiz - Türkiye maçının hakemi Daniel Siebert kimdir? Daniel Siebert daha önce hangi maçları yönetti?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE-PORTEKİZ MAÇINI HANGİ HAKEMLER YÖNETECEK?

Portekiz-Türkiye maçını Alman hakem Daniel Siebert yönetirken, yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Snadro Scharer olacaktır.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

DANIEL SIEBERT KİMDİR?

4 Mayıs 1984 yılında dünyaya gelen Daniel Siebert, FIFA kokartlı, UEFA birinci kategori hakemlerindendir. 1998 yılından beri hakemlik yapan Siebert, 2007'de AFB hakemliğine atanmıştır. 2009 yılında Bundesliga'da maç yöneten Siebert 2012-2013 sezonunda Bundesliga hakemliği yapmış sonrasında 2014 yılında Wolfgang Star'ın yerine FIFA hakemi olmuştur. Bu vesile ile FIFA'da bulunan on Alman hakemin en küçüğ ünvanını almıştır. Yönetmiş olduğu ilk üst düzey uluslararası karşılaşması Lüksemburg ve Moldova arasında yapılan hazırlık maçı olmuştur. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading