Yandex Metrica
SON DAKİKA
Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir, nereli? Pınar Hacıbektaşoğlu kaç yaşında mesleği ne?

Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir, nereli? Pınar Hacıbektaşoğlu kaç yaşında mesleği ne?

Bir dönem geçirdiği sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Pınar Hacıbektaşoğlu şimdilerde açık oturum programlarında yorumculuk yapıyor. Televizyon ekranlarında siyasi gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan hukukçu Hacıbektaşoğlu'nun hayatı ve biyografisine dair bilgiler araştırılıyor. Peki, Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında mesleği ne?

Kimdir

24.03.2024, 02:47

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde Ak Parti'den milletvekili adayı olan Pınar Hacıbektaşoğlu, zaman zaman açık oturum programlarına konuk olarak gündeme dair ayrıntıları değerlendiriyor. En son TV 100'de yayınlanan Taksim Meydan progromanına katılan ünlü hukukçu hakkında, "Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir, nereli? Pınar Hacıbektaşoğlu kaç yaşında mesleği ne?" gibi sorulara yanıt aranıyor.

PINAR HACIBEKTAŞOĞLU KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA,

Pınar Hacıbektaşoğlu 1972 Yılında Ağrı'da dünyaya gelmiştir.

İlkokul 4. sınıfa kadar Ağrı 15 Nisan İlkokulunda okuyan Pınar Hacıbektaşoğlu'nun ailesi 10 kardeşiyle birlikte 1980 darbesi sonrası İstanbul"a göç etmiştir.

1990 yılında ilk ve tek tercihi olan İstanbul Hukuk Fakültesini dereceye girerek kazandı.

Avukat olan abisi ile kurduğu Kandemir Hukuk Burosunda 1995 yılından itibaren serbest avukat olarak çalışmakta. Pınar Hacıbektaşoğlu evli ve 2 çocuk sahibi.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olmuştur.

PINAR HACIBEKTAŞOĞLU'NUN HASTALIĞI NEYDİ?

Pınar Hacıbektaşoğlu 2016 yılında göğüs kanserine yaakalanmıştı. Aynı yıl ameliyat olarak hastalığını atlatan Hacıbektaşoğlu, 2020 yılında lenf kanseri oldu. Gördüğü tedavi sayesinde kanseri yenmeyi bir kez daha başardı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse yakalanan Pınar Hacıbektaşoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Pınar Hacıbektaşoğlu'nun şu anda herhangi bir hastalığı bulunmuyor. Kemoterapi gördükten sonra saçları dökülen ismin saçları da yeniden çıkmaya başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading