Yandex Metrica

Petek Dinçöz'ün müstakbel eşi Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor?

Petek Dinçöz'ün müstakbel eşi Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz Nisan ayında Serkan Kodaloğlu ile boşanan Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile evlenmeye hazırlanıyor. Peki Nida Büyükbayraktar kimdir? Petek Dinçöz'ün müstakbel eşi Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor?

Kimdir

11.03.2024, 21:58

Şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz aylarda Serkan Kodaloğlu ile olan 8 yıllık evliliğini noktalamıştı. Boşanmanın ardından Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı. Şarkıcı, evlenme kararıyla birlikte Türkiye'ye dönme kararı da aldı. Dinçöz'ün sosyal medya paylaşımının ardından Petek Dinçöz'ün nişanlısı hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Peki Petek Dinçöz'ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor? 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Nida Büyükbayraktar işletmeci olarak tanınmaktadır. 2011 yılında Metro Turizmin Ege Bölge Müdürlüğünü yapmıştır. Aynı dönemlerde Libya'dan Türkiye'ye tahliye edilen vatandaşların yurda gelişini organize eden isimlerin başında yer almıştı.

Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nişanını "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın" ifadeleriyle duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading