Yandex Metrica

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif kimdir, kaç yaşında?

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif kimdir, kaç yaşında?

Pakistan’da İmran Han hükümetinin ABD darbesiyle görevden alınmasından sonra Pakistan yeni Başbakanı Şahbaz Şerif internette aranmaya başladı. Vatandaşlar internette "Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif kimdir, kaç yaşında?" araması yapmaya başladı. Peki Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif kimdir, kaç yaşında?

Kimdir

23.01.2024, 19:07

Pakistan’da İmran Han hükümetinin ABD darbeyle görevden alınmasının  ardından bugün Meclis Genel Kurulu’nda yeni başbakan seçildi. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif oldu. Bu haber sonrasında vatandaşlar internette "Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif kimdir, kaç yaşında?" araması yapmayabaşladı. Peki Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif kimdir, kaç yaşında?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ŞAHBAZ ŞERİF KİMDİR?

Şahbaz Şerif, daha önce Pakistan’da üç kez başbakanlık yaptı ve Navaz Şerif’in küçük erkek kardeşdir. Şahbaz Şerif, sert yöneticiliğiyle biliniyor. Şahbaz Şerif, PML-N lideri olmadan önce Pencap eyaletinde yıllarca başbakan olarak çalıştı.

70 yaşındaki Şahbaz Şerif, ailesinden miras olan ülkenin önde gelen çelik şirketlerinden birisinin de sahibidir.

Pakistan'da, 1947'deki bağımsızlık ilan edildiği zamandan bu yana dört askeri darbe ve aynı zamanda bir o kadar da başarısız askeri darbe girişimi meydana geldi.

Pakistan, otuz yıldan fazla askeri yönetim altında yönetildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading