Yandex Metrica
SON DAKİKA
Özyeğin Üniversitesi Rektörü Feride Esra Gençtürk kimdir, kaç yaşında? Feride Esra Gençtürk ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Özyeğin Üniversitesi Rektörü Feride Esra Gençtürk kimdir, kaç yaşında? Feride Esra Gençtürk ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonrası vatandaşlar tarafından arama motorlarında, "Özyeğin Üniversitesi Rektörü Feride Esra Gençtürk kimdir, kaç yaşında? Feride Esra Gençtürk ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?" sorularının yanıtları araştırılır oldu. İşte detaylar...

Kimdir

25.02.2024, 20:29

Resmi Gazete'de yer alan atama kararları sonrası merak edilen, "Özyeğin Üniversitesi Rektörü Feride Esra Gençtürk kimdir, kaç yaşında? Feride Esra Gençtürk ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında sizler için derledik.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

FERİDE ESRA GENÇTÜRK KİMDİR?

Feride Esra Gençtürk 1977'de Robert Koleji'nden, 1981'de de University of Southern California’dan mezun oldu. Gençtürk İşletme Yüksek Lisans derecesini 1983 yılında, Pazarlama doktorasını 1990 yılında University of Minnesota'da tamamladı. 1989 - 1996 yılları arasında The University of Texas at Austin'de Pazarlama ve Uluslararası İşletme öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Gençtürk, 1996-2009 yılları arasında da Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tam zamanlı öğretim üyesi olarak çalıştı.

Özyeğin Üniversitesi’ne 2009 yılında Sektörel Çözümler Programı Akademik Direktörü olarak katılan Gençtürk, 2011 yılında Rektör Yardımcılığı, Şubat 2014 itibariyle de Rektörlük görevini üstlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading