Yandex Metrica
SON DAKİKA
Özgür Daniel Foster kimdir, kaç yaşında? Tozluyaka dizisi oyuncusu Özgür Foster nereli, hangi dizilerde oynadı?

Özgür Daniel Foster kimdir, kaç yaşında? Tozluyaka dizisi oyuncusu Özgür Foster nereli, hangi dizilerde oynadı?

Tozluyaka dizisi oyuncularından Özgür Daniel Foster vatandaşlar tarafından merak edildi. FOX TV'nin yeni dizisi Tozluyaka kadrosunda bulunan Özgür Foster, oyunculuğuyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Her pazartesi FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Tozluyaka dizisi kadrosuyla da izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Özgür Daniel Foster kimdir, kaç yaşında? Tozluyaka dizisi oyuncusu Özgür Foster nereli, hangi dizilerde oynadı?

Kimdir

25.03.2024, 01:38

Özgür Foster, vatandaşlar tarafından araştırılan isimler arasında bulunuyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisi kadrosunda yer alan Özgür Daniel Foster, izleyiciler tarafından merak edildi. Dizinin yapımı NTC Medya, yapımcılığı ise Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp tarafından gerçekleştiriliyor. Peki Özgür Daniel Foster kimdir, kaç yaşında? Tozluyaka dizisi oyuncusu Özgür Foster nereli, hangi dizilerde oynadı?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR DANIEL FOSTER KİMDİR?

Özgür Daniel Foster, 2 Temmuz 1997 tarihinde Marmaris’te doğdu. Özgür Daniel Foster, lisede okurken bir yandan da Marmaris Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde drama eğitimi aldı.

Oyuncu Özgür Foster, daha sonra Akademi 35.5'te Temel Sahne Sanatları ve Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi aldı. Foster, 2019 senesinde yönetmenliğini Leyla Yılmaz’ın yaptığı Bilmemek isimli filmde kameraların önüne geçti. İlerleyen zamanda Ya İstiklal Ya Ölüm, Aşk 101, Annemizi Saklarken, Kuş Uçuşu gibi projelerde oyunculuğunu sergiledi.

Özgür Daniel Foster, Tozluyaka dizisinde Ege karakterini canlandırıyor.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

ÖZGÜR FOSTER OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER NE?

Tozluyaka / Ege / 2022
Kuş Uçuşu / Onur / 2022
Annemizi Saklarken / Barış / 2021-2022
Aşk 101 / Kerem / 2021
Ya İstiklal Ya Ölüm / John G. Bennett / 2020
Bilmemek / Hakan / 2018

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading