Yandex Metrica
SON DAKİKA
Özge Özpirinçci kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Özge Özpirinçci kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Geçtiğimiz günlerde anne olan oyuncu Özge Özpirinçci'nin hayatı merak ediliyor. Peki, Özge Özpirinçci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özpirinçci evli mi, sevgilisi kim? Özge Özpirinçci'nin bebeğinin adı ne oldu? İşte ünlü isim hakkında merak edilenler...

Kimdir

25.03.2024, 22:20

Bebeğine hamile olduğunu açıkladığı günden beri biyografisi merak edilen Özge Öpirinçci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özpirinçci evli mi, sevgilisi kim? Bütün bu soruların cevapları haberimizin detaylarında...

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk öğretimini doğduğu şehir olan İstanbul’da tamamlayan Özpirinçci, lise eğitimi döneminde kısa bir süre Öğrenci Değişim Programı ile ABD’ye gitti. Lisans eğitimine de İstanbul'da devam eden güzel oyuncu Sabancı Üniversitesi’ni Yönetim Bilimleri Bölümünü tamamladı ve 2008 yılında üniversiteden mezun oldu.

Özge Özpirinçci, 2007 yılında yayın hayatına başlayan Cesaretin Var Mı Aşka isimli televizyon dizisinde Ebru karakterini canlandırdı. Genç oyuncu yalnızca dizi değil birçok reklam filminde de rol aldı. Eti Browni, Cornetto ve Coca-Cola gibi tanınmış firmaların bazıları Özge Özpirinçci'nin reklamlarında rol aldığı markalardır.

Özpirinçci, 2008–2009 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan ve sevilen dizi Kavak Yelleri’nde Ada karakterine hayat verdi.

Özge Özpirinçci'nin televizyon ekranlarındaki ilk başrol deneyimi ise 2008 yılında Show TV’de yayınlanan Melekler Korusun isimli dizi ile oldu. Oyuncu, bu dizide başrolü Hümeyra ve Alper Saldıran ile paylaştı.

Birçok başarılı yapımda yer alan genç oyuncu, Mete Sözer’in yazıp yönettiği 14 dakika süren ‘Kayıp’ adlı kısa filmde Eşref Kolçak ile birlikte rol aldı. Bu film, Uluslararası festivallerde gösterildi ve Meksika, İtalya, Amerika, Kanada, İngiltere gibi ülkelerden toplamda 24 ödül getirdi. En İyi Oyuncu ödülü de Özge Özpiriçci'nin buradaki rolüyle aldığı ödülllerdendi.

2015 yılında ‘Aşk Yeniden’ isimli dizide başrolü Buğra Gülsoy ve Didem Soydan ile paylaşan oyuncu, bu dizi sayesinde kendisini tanımayan kitlelerce de tanındı. Yine aynı yıl döneminin fenomen dizisi Azra Kohen’in ‘Fi Çi Pİ’ isimli kitabından uyarlanan yapımda Serenay Sarıkay, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi ile birlikte rol aldı.

Senaryosunu Hande Altaylı’nın yazdığı ve 2017 yılında izleyiciyle buluşan ‘Kadın’ isimli dizide başrolü Caner Cindoruk ile paylaşan Özge Özpirinçci, burada önceki rollerine göre bambaşka bir hayata değindi.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ EVLİ Mİ, SEVGİLİSİ KİM?

Şuanda evli olmayan Özge Özpirinçci, 12 Nisan 2013 tarihinde ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile nişanlandı ancak yine 2013 yılında çift, ilişkilerini sonlandırdı. Uzun yıllardır kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile beraber olan Özpirinçci kısa zaman bu ilişkisini nikah ile taçlandırdı ve geçtiğimiz günlerde anne oldu.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE, İSMİ NE OLACAK?

Özge Özpirinçci'nin meslektaşı Burak Yamantürk ile Eylül ayında evlenen Özpirinçci, anne oldu. Kız bebeği olacağını önceden açıklayan oyuncu kızına Üzüm ismini vermek istediğini ama bunun ortak karar olmadığını dile getirmişti. Çift, kızlarına Mercan ismini koydu.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Nuh Tepesi
Acı Tatlı Ekşi
Kadın
Fi Çi Pi
Aşk Yeniden
Karışık Kaset
Kayıp (2)
Aramızda Kalsın
Tatar Ramazan
Max Maceraları: Kralın Doğuşu
Max Maceraları 2: Krallığa Yol...
Ağır Roman Yeni Dünya
Anadolu Kartalları
Al Yazmalım
Veda
Deli Saraylı-
Kavak Yelleri 2. Sezon
Melekler Korusun
Cesaretin Var mı Aşka

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN ÖDÜLLERİ

5.Aslan Max Ödülleri - En Sevilen Kadın Sinema Oyuncusu
42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Kadın Komedi Oyuncusu
Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Mavi Çınar Ödülleri - Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading