Yandex Metrica

Özer Hurmacı kimdir? Özer Hurmacı futbolu kaç yaşında bıraktı?

Özer Hurmacı kimdir? Özer Hurmacı futbolu kaç yaşında bıraktı?

Özer Hurmacı kariyerinde Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor formaları giydi. Futbol kariyerini noktalama kararı alan Hurmacı, internette aranmaya başladı. Peki Özer hurmacı kimdir? Özer Hurmacı futbolu kaç yaşında bıraktı?

Kimdir

31.01.2024, 03:44

Özer Hurmacı aktif futbol hayatını noktalama kararı aldığını Instagram hesabından açıkladı. Hurmacı Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor formaları giydi. Futbolu bıraktığını açıklayan Özer Hurmacı bu haber sonrasında internette aranmaya başladı. Peki Özer hurmacı kimdir? Özer Hurmacı futbolu kaç yaşında bıraktı?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ÖZER HURMACI KİMDİR?

Özer Hurmacı 20 Kasım 1986 tarihinde Almanya Kassel'de doğdu. Hurmacı, Trabzonspor'un eski futbolcusu ve kaptanı Lemi Çelik'in yeğenidir.

2004-2005 sezonunda Ankaraspor altyapısında bulundu, PAF Liginde 24 maçta 5 gol kaydetti. Ertesi sezon kiralık olarak gönderildi, bir sezon sonra Ankaraspor'a geri geldi. Ankaraspor formasıyla 3 sezon Süper Lig'de mücadele etti, 69 maçta 5 gol kaydetti.

15 Haziran 2009 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sayfasında Fenerbahçe futbol takımı kadrosuna transfer olduğu açıklandı. 22 Haziran 2009'da Fenerbahçe Spor Kulübü ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe formasıyla 23 Aralık 2009'da oynanan Türkiye Kupası grup maçında Altay takımına, Süper Lig'deki ilk golünü Denizlispor'a ilk gollerini attı. 2011-12 sezonunda ise Mersin İdman Yurdu'na 45 metreden bir gol attı ve gol yılın golü olarak kararlaştırıldı.

Özer Hurmacı, kariyerinde Ankaraspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor, Akhisar Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Demir Grup Sivasspor ve Bursaspor'da oynadı. Özer, 2 kez de A Milli Takımında bulundu.

Özer Hurmacı en son Bursaspor forması giydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading