Yandex Metrica
SON DAKİKA
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Okan Buruk Galatasaray'ın başına geçecek mi?

Okan Buruk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Okan Buruk Galatasaray'ın başına geçecek mi?

Galatasaray'ın başına geçileceği konuşulan Okan Buruk'un hayatı merak konusu oldu. Peki, Okan Buruk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Okan Buruk Galatasaray'ın başına geçecek mi? İşte detaylar...

Kimdir

19.03.2024, 21:23

Galatasaray'ın başına geçileği iddiaları ile gündeme gelen Okan Buruk'un hayatı hakkında sporseverler araştırma yapmaya başladı. Peki, Okan Buruk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Okan Buruk Galatasaray'ın başına geçecek mi? Okan Buruk hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

OKAN BURUK KİMDİR?

19 Ekim 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Okan Buruk, futbola Galatasaray altyapısında başladı. 1992 yılında A takıma yükselen Buruk, 9 yıl sarı-kırmızılı formayı terlettikten sonra 2001 yılında İtalyan devi Inter'e transfer oldu. 3 sezon boyunca Inter formasını terleten Okan Buruk, 2004 yılında Beşiktaş formasıyla Türkiye'ye dönüş yaptı. İki sezon formasını giydiği Beşiktaş'ın ardından yeniden Galatasaray'a dönen Okan Buruk, 2008 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (şimdiki adıyla Başakşehir) transfer oldu. Kariyerinde çıktığı 434 maçta 49 gol ve 69 asist kaydeden Okan Buruk, A Milli Futbol Takımı'nın formasını da 54 kez terletti. Buruk, 2010 yılında aktif futbol yaşantısına nokta koydu.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

OKAN BURUK HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Futbolu bıraktıktan sonra Kasım 2011-Ağustos 2013 tarihleri arası A Milli Futbol Takımı'nda yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Okan Buruk, 2013 yılında Elazğspor'un başına geçerek teknik direktörlük kariyerine adım attı. Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'i de çalıştıran 48 yaşındaki teknik adam, 2017/2018 sezonunda Akhisar Belediyespor ile Türkiye Kupası'nı, 2019/2020 sezonunda ise Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğunu kazandı. Ocak 2021'de Başakşehir ile yollarını ayıran Okan Buruk, o tarihten bu yana takım çalıştırmadı.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

OKAN BURUK GALATASARAY'A GEÇECEK Mİ?

Başakşehir'e tarihinin ilk ve tek şampiyonluğunu yaşatan Okan Buruk, gece saatlerinde TV 100 ekranlarında Galatasaray tribününden gelen yorumcu Oğuz Altay'a konuştu.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading