Yandex Metrica

Numan Kurtulmuş kimdir? Numan Kurtulmuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Numan Kurtulmuş kimdir? Numan Kurtulmuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

28. Dönem kabinesinde hangi isimler yer alacağı merak edilirken muhtemel isimler arasında yer alan Numan Kurtulmuş’un hayatı vatandaşlara tarafından merak konusu oldu. Numan Kurtulmuş’un hangi görevlerde yer aldığı ve eğitim durumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Numan Kurtulmuş kimdir? Numan Kurtulmuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? 28. Dönem kabinesinde hangi isimler yer alacağı merak edilirken muhtemel isimler arasında yer alan Numan Kurtulmuş’un hayatı vatandaşlara tarafından merak konusu oldu. Numan Kurtulmuş’un hangi görevlerde yer aldığı ve eğitim durumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Numan Kurtulmuş kimdir? Numan Kurtulmuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Kimdir

23.01.2024, 20:59

Numan Kurtulmuş’un yeni kabinede yer alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü vatandaşlar Numan Kurtulmuş hakkında arama motorlarında sıkça araştırmalara başladı. Numan Kurtulmuş’un eğitim durumu ve hangi görevlere yer aldığı merak ediliyor. Peki, Numan Kurtulmuş kimdir? Numan Kurtulmuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

NUMAN KURTULMUŞ KİMDİR?

Numan Kurtulmuş, 1959 yılında Ordu'da dünyaya geldi. Baba adı İsmail Niyazi, anne adı Ayşe Güngör'dür.

Akademisyen olan Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. ABD'de Temple Üniversitesi School of Business & Management'ta lisansüstü çalışmalarına devam etti.

ABD'de Cornell Üniversitesi New York State School of Industrial & Labor Relations'ta misafir öğretim üyesi olarak bulundu ve doktorasını tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde doçent oldu. 2004 yılında profesör unvanını aldı.

25 ve 26. Dönemde Ordu Milletvekili seçildi. 62, 63 ve 64. Hükûmetlerde Başbakan Yardımcısı olarak görev aldı. 65. Hükûmette Başbakan Yardımcısı olarak görev yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev aldı.

İngilizce bilen Kurtulmuş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading