Yandex Metrica
SON DAKİKA
Niyazi Koyuncu kimdir? Niyazi Koyuncu kaç yaşında, nereli?

Niyazi Koyuncu kimdir? Niyazi Koyuncu kaç yaşında, nereli?

Niyazi Koyuncu, en çok arananların arasına girdi. Karadeniz müzikleriyle bilinen Niyazi Koyuncu, vatandaşlar tarafından merak edildi. İnternette Niyazi Koyuncu kimdir araması yapılmaya başladı. Peki Niyazi Koyuncu kimdir? Niyazi Koyuncu kaç yaşında, nereli?

Kimdir

23.01.2024, 19:18

Niyazi Koyuncu vatandaşlar tarafından merak edildi.Gündemde yerini alan Niyazi KOyuncu, internette aranmaya başladı. Karadeniz müziğinin sevilen sanatçılarından Niyazi Koyuncu, arama motorlarında araştırılıyor. Peki Niyazi Koyuncu kimdir? Niyazi Koyuncu kaç yaşında, nereli?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

NİYAZİ KOYUNCU KİMDİR?

Niyazi Koyuncu, 20 Nisan 1984 tarihinde Artvin'in Hopa ilçesinde doğdu. Aslen Laz kökenli Türk rock müzisyeni Niyazi Koyuncu, 2005 senesinde kanserden vefat eden Kazım Koyuncu'nun kardeşidir.

Niyazi Koyuncu, liseyi Hopa Lisesi'nde okudu. Koyuncu, 17 yaşında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde eğitim görmeyebaşladı ama eğitimini tamamlamadı. İlerleyen zamanda Eskişehir'e üniversite okumaya gitti.

Niyazi Koyuncu, Eskişehir'de kalabalık bir topluluğun önünde ilk kez şarkı söylemeye tesadüf ile başladı. Bu zamandan sonra "Seritana" (Karanlıktaki Ӏşık) adlı etnik müzik grubunu oluşturdu. Grubuyla beraber İstanbul'a gelen Niyazi Koyuncu, kısa bir zaman sonra grubun dağılmasıyla müzik hayatına tek olarak devam etti. İlk albümü olan Muço Pa!'yı 7 Ağustos 2012'de piyasaya sürdü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading