Yandex Metrica

Sitede Ara

Nilgün Kasapbaşoğlu kimdir, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu nereli, evli mi?

Nilgün Kasapbaşoğlu kimdir, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu nereli, evli mi?

Nilgün Kasapbaşoğlu, 2. Sayfa konuğu oldu. 2. Sayfa, 13 Haziran Pazartesi günü yayınında Nilgün Kasapbaşoğlu, yaptığı açıklamalarla gündemdeki yerini aldı. Oyuncu ve seslendirme sanatçısı olan Nilgün Kasapbaşoğlu merak edilenler arasına girdi. Peki Nilgün Kasapbaşoğlu kimdir, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu nereli, evli mi?

Kimdir

25.02.2024, 18:52

2. Sayfa programı konuğu Nilgün Kasapbaşoğlu oldu. Sunucu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan Nilgün Kasapbaşoğlu, magazin gündemi hakkında değerlendirmeler yaptı. Bu olay sonrasında Nilgün Kasapbaşoğlu internette aranmaya başladı. Peki Nilgün Kasapbaşoğlu kimdir, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu nereli, evli mi?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

NİLGÜN KASAPBAŞOĞLU KİMDİR?

Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu, 27 Ocak 1955 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır.

Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Nilgün Kasapbaşoğu, altı yaşındayken ilk olarak Karadut daha sonra Bülbül Yuvası filmleriyle sinema hayatına başladı. 1962 senesinde Muhsin Ertuğrul'un yönetmenliğini yaptığı Macbeth oyunuyla çocuk yaşta Şehir Tiyatroları kadrosuna dahil oldu. 

Yüze yakın oyunda görev alan Nilgün Kasapbaşoğlu, kamera önünde de çalışmalar gerçekleştirdi. Sanatçı Nilgün Kasapbaşoğlu, sinema filmlerinde rol almanın dışında seslendirme isinde de çalışmaktadır. Nilgün Özhan Kasabaşoğlu, uzun zamandır TRT ve çeşitli stüdyolarda seslendirme yönetmeni olarak çalışmaktadır.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

NİLGÜN KASAPBAŞOĞLU'NUN EVLİ Mİ?

Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu, prodüktör Namık Kasapbaşoğlu ile 2 yıl evli kalmıştır.

Nilgün Kasapbaşoğlu'nun bir çocuğu bulunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading